Продам Продам базу для роботи і відкриття бізнесу

11 квітня 2023 12:31 | Хмельницький, Хмельницька область
Привіт! Продаю базу для роботи, яка завжди буде актуальна, підходить всім і можна поєднувати з основною роботою. В неї входить :
-Навчальні матеріали та канали з курсами по просуванню профілю в Інстаграм та розкрутки його за кілька годин;
-Курси онлайн професій ( зараз більшість людей перейшли в онлайн тому на це такий високий попит) контентмейкер, вебдизайнер, сторісмейкер, смм-спеціаліст, таргетолог, курси по створенню масок та ефектів в Інстаграм та Фейсбук;
-Пресети (фільтри для обробки фото, для створення профілю в єдиному стилі як у відомих блогерів);
-Бази постачальників ( можна відкрити свій інтернет - магазин або навіть інтернет магазини, там є більше 2 тис постачальників різних товарів ( косметика, нижня білизна, парфуми, одяг, взуття, прикраси, все для дому , одяг для тварин, гірлянди , ядинки, посуда і ще дуже багато всього)
-Різні курси, наприклад таргет ( повністю викладений курс таргету , можете потім платно настроювати рекламу, зараз таргетолог досить затребувана професія)
-Смм- спеціаліст, все що треба знати щоб розкрутити з 0 будь яку сторінку, сама пройшла цей курс, як бачите вдало)
- Франшизи ( готові бізнес плани щоб виготовляти і продавати щось своє покроково)
-Програми для розкрутки аккаунтів і виходу публікацій в ТОП

Та ще дуже багато всього іншого.

А головним плюсом є те, що ви потім також можете її перепродавати і на цьому заробляти . Це дуже крута штука, так як зараз дуже важко знайти хорошу високооплачувану роботу, а тут все готово і все покроково розписано з нуля, і зможе кожен., я дуже дякую тій людині в якої я купила її тому що я змогла заробляти багато і ні в чому собі більше не відмовляти! Я відкрила 3 інтернет магазина ! І хочу навчити вас цьому також! А саме головне те - що купляєте тільки один раз, а оновлення завжди будуть безкоштовні! Сама краща інвестиція - інвестиція в себе. А ціну я поставила мінімальну, рахуй як майже задарма. За такий обсяг матеріалів і постачальників - це копійки! Встигни придбати поки актуальна фіксована мінімальна ціна. ! Тому не бійся. а інвестуй в себе і побачиш як твоє життя кардинально зміниться! Твій майбутній ти , скаже тобі дякую .

Також, якщо ти сумніваєшся в чесності, я тобі надішлю скріни оплат, відгуки людей, та багато чого іншого. Я хочу дати тобі зрозуміти , що ці кошти 1999грн ти можеш витратити на непотрібні речі , а так ти витратиш на себе з толком, і потім заробиш набагато більше! До прикладу якщо не хочеш відкривати щось своє в плані бізнесу з матеріалів, то можеш просто перепродавати цю базу з своєю націнкою. Ти купуєш її у мене за 1999грн, а продавати можеш наприклад за 3999грн.(ціну кладеш свою) В день клієнтів 9+, тому що мало робіт наразі і всі переходять на онлайн. Отож, порахуй який ти будеш мати заробіток в день! І це не фантастика, а реальна можливість! Я тобі в починаннях допоможу. Якщо ти готов(а) пиши
Ціна: 1999 UAH
Контактна особа: M
11.04.2023 12:31
Оголошення «Продам Бізнес > Інше» міста Хмельницький