Монтажник телемереж у м. Тетіїв

26 квітня 2017 14:12 | Тетіїв, Київська область
У зв’язку з розширенням мережі компанія UATEL запрошує на роботу монтажників по підключенню нових абонентів у м. Тетіїв. Шукаємо надійних, відповідальних робітників бажаючих добре заробляти та розвивати свої навички в IT галузі

Вимоги:

Знання Windows OS, Linux OS, Mac OS, технології FTTB;
вміння працювати з витою парою; допуск до робіт на висоті та з електроболаднанням до 1000В; впевнений користувач ПК; досвід роботи з монтажу інтернет мереж; наявність водійських прав буде перевагою; початковий/середній рівень знань роботи з електроінструментом; стресостійкість, комунікабельність та пунктуальність; цілеспрямованість та обов’язковість; вміння та бажання вчитись.

Ми пропонуємо:

пристойну офіційну заробітну плату — ставка + бонус, згідно результатів виконаних робіт; офіційне працевлаштування, соцпакет згідно з КЗпП України; професійне навчання за кошт організації в позаурочний час; досвід роботи у сфері телекомунікацій; повну зайнятість; забезпечення формою, інструментом та всіма необхідними матеріалами; дружню та професійну команду.

Обов’язки:

підключення нових абонентів; прокладка кабелю — будівництво та ремонт повітряних ліній зв’язку; налаштування мережевого обладнання (роутерів, тощо); монтаж та розварка волоконно-оптичних ліній зв’язку (ВОЛЗ); підвищувати свій професійний рівень; дотримування режиму збереження комерційної таємниці.

Чекаємо на Ваше резюме на електронну пошту ue.letau@mrh або за адресою нашого офісу на Б. Хмельницького, 5 (біля спортшколи № 1). Більш детальна інформація за номером телефону: 6439 131 (890) Тетяна
Контактна особа: Тетяна
26.04.2017 14:12