Здам в оренду Послуги автогрейдера

24 лютого 2021 10:38 | Любомль, Волинська область
Комунальне господарство "Рівне" надає послуги по плануванні території автогрейдером. Автогрейдер є універсальною спецтехнікою з широкою сферою застосування в області комунального господарства, дорожньо-будівельних робіт, промисловості і виробництва. Оскільки ці машини продуктивні, працездатні, прості і невибагливі в експлуатації, вони залучаються для виконання найважчих і комплексних робіт. Оренда автогрейдера – це можливість кожної людини, незалежно від його статусу, вирішити безліч спеціалізованих операцій, як на великому будівельному майданчику, будівництві автомагістралей так і на території приватних домоволодінь.

Оформлення прокату автогрейдера в КГ "Рівне" займає всього кілька хвилин, тому на об’єкт, як в самому Любомлі, так і району, області, спецтехніка приїде якнайшвидше. Оренда автогрейдера може швидко і ефективно вирішити наступні види завдань:

- вертикальне планування грунту;
- вирівнювання поверхні;
- планування грунту;
- розчищення територій будь-якої площі від снігу;
- перемішування сипучих будматеріалів;
- розпушування поверхонь і планування грунту. Оскільки техніка дуже витривала, автогрейдер в оренду в Любомлі та за його межами можна замовити для будь-яких завдань пов’язаних з ґрунтом, землею, піском і щебенем. Крім того, вона надзвичайно мобільна і продуктивна, дозволяючи за досить короткий термін реалізувати великий комплекс робіт. Вибравши дану послугу у професіоналів, клієнт впевнений в тому, що техніка справна і виконає весь специфічний функціонал.
Контактна особа: Олена
24.02.2021 10:38
Оголошення «Здам в оренду Транспорт > Спецтехніка» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxMTI2MjQiLCIxMzA5NzkiLCIxMDA3OTYiLCI2MTYyNyIsIjIyMjQ0IiwiMTc3NDI1IiwiMTU0NDQzIiwiMTc1Mzk0IiwiMTEzNzgyIiwiODExMTMiLCI3MTY5MiIsIjE3NDIzMiIsIjE3NDgxNSIsIjE3NDkzOSIsIjE3NjI4NyIsIjEyNTU0OCIsIjE1NjM4MCIsIjE3NzI3MCIsIjE3NzkwMCIsIjE3NDc0MCIsIjE2OTAzMyIsIjExMzMzNyIsIjE1OTE1OSIsIjE1OTE1NyIsIjE3NTg5NyIsIjE2ODMxOCIsIjE3NDczMSIsIjE3NjMzNyIsIjE0NjYxNiIsIjE3NDM0NSIsIjE3MzY2MCIsIjE2ODk2NSIsIjE2MjUxNSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDVlOTVkN2VmZDI0OGRkODNhMjI2NzRjNjE1MWE5Nzli