Надам послугу Пірсинг та мікродермали

27 квітня 2023 02:28 | Кам'янець-Подільський, Хмельницька область
Привіт, мене звати Юлія. Я майстриня з пірсингу, моя ціль зробити ваш пірсинг досвід комфортним та успішним - саме тому кожний етап від запису на прокол і до повного заживлення ми проходимо разом. А завдяки моєму досвіду й сама процедура проходить максимально лайтово та комфортно.

Види пірсингу, які я виконую:
▪️Пірсинг вух (мочки, хрящ/хелікс, конч, рук, форвард хелікс, індастріал, дейс, трагус)
▪️Пірсинг брів
▪️Пірсинг носа
▪️Пірсинг язика
▪️Пірсинг губ
▪️Смайл
▪️Пірсинг пупка
▪️Пірсинг сосків
▪️Мікродермали
▪️Жіночий інтимний пірсинг

А також я відновлю твій старий пірсинг без проколу ✨ та проконсультую у разі проблемного пірсингу або виправлю косяки інших майстрів.

Зі мною твій пірсинг буде безпечним, адже я працюю виключно стерильними та одноразовими інструментами.
Гарантую, що після процедури ти скажеш «О, я думав(ла) це буде боляче» адже я роблю пірсинг з турботою про твої відчуття.

Чекатиму на тебе для здійснення твоїх пірсинг-мрій.

Безкоштовні консультації та запис через інстаграм : piercing.kp
27.04.2023 02:28
Оголошення «Надам послугу Послуги > Краса та догляд» найближчих населених пунктів
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