Надам послугу Обстеження органа зору

02 лютого 2021 10:36 | Покровськ, Донецька область
РУЙНУЄМО МІФИ ПРО НЕБЕЗПЕКУ ЛІКУВАННЯ ОЧЕЙ
Віднедавна пацієнти все частіше звертаються по консультацію не до лікаря, а до Інтернету. Там люди знаходять такі собі легенди та міфи про невтішні результати лікування, через які у них виникає недовіра до традиційної медицини. Ми вирішили підтвердити або спростувати один із міфів офтальмології. Міф, який ми сьогодні розвінчуємо, звучить так: “Поки я нормально бачу, до лікаря не треба!”
Навіщо йти до офтальмолога, якщо нічого не турбує? Профілактичні огляди багато хто вважає непотрібними та роками не приходить до лікаря. Записатися на консультацію змушує тільки відчутне погіршення зору. У деяких ситуаціях лікар діагностує короткозорість або далекозорість, виписує рецепт на окуляри або допомагає вибрати контактні лінзи. Але у багатьох випадках офтальмолог констатує захворювання у розвиненій стадії, коли радикально покращити зір або досягти повного одужання вже неможливо. Гострота зору залежить від багатьох факторів і саме профілактичні заходи часто дозволяють її зберегти. Короткозорість і далекозорість не найстрашніші види порушення зору, особливо якщо вони не прогресують. Більш небезпечними є глаукома та дистрофічні захворювання сітківки - патологічні стани, які довго не дають про себе знати або позначаються симптомами, що не здаються значними. До таких належать: нечіткий зір, різь в очах, головний біль і рясне виділення сліз, світлові спалахи, темні плаваючі плями, ореол навколо джерел світла в темну пору доби, а також бажання скоротити звичну відстань від очей до книги або монітора. Ці ознаки - привід звернутися до лікаря й перевірити зір. За даними ВООЗ, можна запобігти до 80% всіх випадків порушення зору. Але для цього потрібно регулярно, не менше одного разу на рік, відвідувати лікаря й оцінювати свій стан. Збережіть свій зір! Виконайте обстеження очей!
В медичному центрі “Прайд-ЮА” вам допоможуть це зробити швидко та професійно, у зручний для вас час!
Обстеження органа зору коштує - 350 гривень для дорослих і дітей.
Дзвоніть та записуйтесь на діагностику за номером телефону 59-86-660(660)83+
Ціна: 350 UAH
Контактна особа: прайд-юа
02.02.2021 10:36
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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