Надам послугу Повне обстеження всього організму

05 квітня 2022 11:56 | Чернівці, Чернівецька область
В нашому приватному центрі здоров’я на даний момент діє акція згідно якої можна пройти повне обстеження всього організму.
Тобто за одну годину часу безболісно , не шкідливо, маєте можливість перевірити в якому стані всі внутрішні органи та системи а саме:
- шлунково-кишковий тракт, опорно –руховий апарат, хребет, суглоби та судини. Ще відбувається перевірка організму на віруси, паразити та запальні процеси.
Акційна ціна лише 350 грн, а також вам буде наданий подарунковий сертифікат на три сеанси масажу для відновлення циркуляції крові.

Як відбувається обстеження?
На сучасноу медичному приладі Інтера Діакор, який працює за принципом кардіограми, тобто до ваших рук, ніг та голови прикріплюється датчики і по нервових імпульсів зчитується інформація про стан вашого організму, одним словом комп'ютерна діагностика.

Скільки часу проходить обстеження?
15-20 хвилин йде сканування організму, а приблизно 30 хвилин спеціаліст описує стан вашого здоров'я і також підбирає комплекс оздоровчої програми у вигляді вітамінно-мінеральних комплексів.
Інтера діакор - це розробка Київського інституту ,,Шалімова''японськими вченими сертифікований в Україні та Європі .
Ціна: 350 UAH
Контактна особа: Nikita Chernev
05.04.2022 11:56
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» міста Чернівці
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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