Надам послугу Оздоровчий та лікувальний європейський масаж шведською системи

29 січня 2018 21:51 | Луцьк, Волинська область
Масаж є ефективним способом зміцнення здоров’я і профілактики багатьох захворювань.
Одним з найбільш доступних і корисних видів є масаж за Європейською (шведською) системою, головною перевагою якого є діагностика. Руки масажиста слугують ніби очима, виявляючи та ліквідуючи в тканинах патологічні зміни. В салоні ANAHATA проводиться:
Гігієнічний (оздоровчий) масаж, що служить для укріпленню здоров’я, збереження нормального стану організму, попередження захворювань. Лікувальний-класичний масаж - застосовується для прискорення функцій відновлення органів та систем організму при їх захворюваннях та травмах. Загальний (на все тіло) Локальний (місцевий - лише одна частина тіла) Самомасаж (за допомоги ручних приборів, пристроїв та інструментів). Проводиться ручним, апаратним, комбінованим методом. Ефект відчутний вже після першого сеансу!
Рекомендації та консультації безкоштовні!
Ціна: 200 UAH
Контактна особа: Тетяна Яківна
29.01.2018 21:51
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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