Надам послугу Дерматоскопія, консультація дерматоонколога, з можливістю наступного видалення невусу, родимок, ін.

28 січня 2020 16:24 | Бориспіль, Київська область
22.02 у медичному центрі «Медогляд+» Ви маєте можливість пройти дерматоскопію з консультацією висококваліфікованого лікаря дерматоонколога та з подальшою можливістю видалення невусу, родимок, і т. п. Дерматоскопія - це сучасний метод обстеження шкірних покривів, який дозволяє ретельно і точно вивчити його стан, як з метою виключення, так і своєчасного виявлення різних патологій.

Онкологи попереджають: запобігти меланому набагато легше, ніж потім мучитися. А правила профілактики - елементарні, доступні кожному. Основні чинники ризику меланоми - сонячні опіки під час засмаги, відвідування соляріїв, а також наявність родимок на шкірі. Діагностичне обстеження складається з декількох лікарських маніпуляцій. Фізикальне обстеження, лікар вдається до використання таких методик, як епілюмінесцентна мікроскопія або дерматоскопія. Завдяки їм можна візуалізувати глибокі структури шкіри, невидимі неозброєним оком. Дерматоскопічне дослідження може бути використане для диференційної діагностики судинних уражень, таких як капілярна гемангіома або судинна гранульома. Цей вид утворень може мати клінічний вияв, схожий з меланомою.

Запрошуємо Вас у медичний центр «Медогляд+» пройти дерматоскопічне дослідження (дерматоскопія - 100 грн., з наступним видаленням дерматоскопія 0,01 грн., видалення новоутворень - від 450 грн).
Прийом відбудеться 22.02.2020, попередній запис за тел. 55-44-002 (760).
м. Бориспіль, вул. Бежівка, буд. 14
http://www.medoglyad.com/
moc.daylgodem@sifo
moc.daylgodem@hub
Telegram (@dovidky_bot)
www.instagram.com/medoglyad/
www.facebook.com/medoglyad/
Ваше здоров’я – найцінніший капітал! Самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров’я! Ліцензія Серія AE № 459879 від 08.05.2014
Ціна: 100 UAH
Контактна особа: Адміністратор медичного центру "Медогляд+"
28.01.2020 16:24
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» міста Бориспіль
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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