Надам послугу Гірудотерапія Пявка. Стрий

оновлено 05 листопада 2021 22:25 | Стрий, Львівська область
Лікування медичними п’явками – один з найдавніших лікувальних методів. Лікувальна п’явка вирощується на спеціальних біологічних фермах і перед застосуванням є абсолютно «стерильною». Зцілюючий чинник у п’явці – її секрет, який становить собою повну таблицю Менделєєва і містить у собі активні біологічні речовини, що потужно діють на всі системи організму і, на відміну від препаратів з аптек, не мають побічних ефектів. В процесі лікування всі біологічно активні речовини потрапляють у кров і дивовижним чином зцілюють наші органи, системи, значно покращують самопочуття.

Також використовую методи лікування: масаж, електромагнітна терапія, фізіотерапія (пропускання електричних токів, апарат Дарсонваль), вакуумтерапія (постановка банок), рефлексотерапія (стимулювання точок).
Практикую китайську медицину і аюрведу.

Сайт : kozak1001.wixsite.com/igor
Ціна: 120 UAH
Контактна особа: Ігор Ігор
05.11.2021 22:25
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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