Надам послугу Ремонт комп'ютерної техніки, ноутбуків

оновлено 16 жовтня 2023 10:56 | Рівне, Рівненська область
Майстри Домової служби з легкістю встановлять, підключать та налаштують будь-яке офісне обладнання (принтери, сканери, БФП, ксерокси та ін.). А ще, допоможуть правильно підібрати комп’ютерну техніку під конкретні потреби (для офісу чи для дому, сервер чи клієнтська станція та ін. Економія порівняно з цінами в магазинах на вже зібрані системні блоки становить 20-30%); Наші майстри професійно виконують:
- Встановлення, налаштування різного програмного забезпечення.- 1С (оновлення будь-яких конфігурацій; доробка існуючих конфігурацій; розробка та підключення будь-яких звітів, обробок; підключення та налаштування клієнт-банку; підключення та налаштування торгового обладнання; "лікування" битої бази та ін.)
- Налагодження резервного копіювання даних як на локальних носіях, так і в «хмарних» системах (DropBox та ін.)
- Побудова локальних мереж та забезпечення їх функціонування в подальшому.
- Налагодження віддаленого доступу (як через «Підключення до віддаленого робочого столу» стандартними способами Windows, так і шляхом використання інших протоколів: S Встановлення, підключення та налаштування будь-якого периферійного офісного обладнання (принтерів, сканерів, БФП, ксероксів та ін.).FTP, VNC та ін.).
- Відновлюємо будь-які втрачені дані (помилково знищені самим користувачем, втрачені внаслідок збою операційної системи, вірусної атаки та ін.). Роботу виконують у зручний замовнику час, а по завершенню лишають письмову гарантія на виконану роботу.
Контактна особа: Домова служба
16.10.2023 10:56
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» міста Рівне
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» найближчих населених пунктів
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