Надам послугу Ремонт комп'ютерів

29 березня 2013 15:54 | Здолбунів, Рівненська область
Комп'ютерний сервіс у місті Здолбунів!

Місія нашого підприємства полягає в тому, щоб дати людям міста Здолбунів якісний комп'ютерний сервіс. Але одної якості мало, потрібно щоб вона ще була і доступна!

Це і є основною метою Computer Help- якість і загальна доступність!

У місті Здолбунів на даний момент є сервіси з надання комп'ютерних послуг, але всі вони або беруть шалені гроші за елементарні процедури, або послуги надаються некомпетентними фахівцями або взагалі школярами. І всі наявні сервіси, без винятку, націлені на максимальний дохід і їм немає ніякого діла, що буде з клієнтом далі, головне, що називається, «зрубати більше бабла». Наш же сервіс, націлений на надання послуг постійному колу клієнтів, тому всі ціни максимально низькі, а якість надання послуг тримається на максимальній планці. Крім того, в сервісі створені програми лояльності та передбачені знижки для постійних клієнтів.

Легальність надання послуг також не на останньому місці. Практично у всіх сервісах фахівці грішать установкою піратського програмного забезпечення, наш же сервіс намагається замінювати платні версії програм альтернативними безкоштовними версіями, що знову ж таки позначається на ціні в бік її зниження.

Крім усього перерахованого вище, ми дбаємо про зворотний зв'язок між сервісом і клієнтами, тому ви завжди можете висловити свої ідеї, зауваження та пропозиції в групі в vk.com або зв'язавшись з нами по одному із запропонованих контактів (на сайті, в групі та по телефону).
29.03.2013 15:54
Оголошення «Надам послугу Послуги > Комп'ютери, оргтехніка» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxMzYzNjMiLCIxNjc0MjciLCIxNzUyOTQiLCI5MzM3NCIsIjE2MzQxNiIsIjE3NzUyOCIsIjE3NDY2NCIsIjE3NDE1NCIsIjE3MDM4NCIsIjE3MDA0OSIsIjE1OTA0NyIsIjE1NzMxMyIsIjE1NjU4NCIsIjE1NTgwMiIsIjE1NDk5MSIsIjQ1ODk4IiwiMTc3NjM5IiwiMTU1MTc4IiwiMTM4NjA0IiwiMTYyMTMzIiwiMTU3MTYzIiwiMTMzMTczIiwiMTcyMzgwIiwiMTQwMzY1IiwiMTQwMzY2IiwiMTQwMzY3IiwiMTQwMzY4IiwiMTQwNDMzIiwiMTQwNDM1IiwiMTUwNjAwIiwiMTMxOTg1IiwiNDE5NDQiLCI1MzM5MSIsIjE3Mzc1MiIsIjE0OTAzNCIsIjE3NjQ0MCIsIjE3MzkzOSIsIjE3NDc1MSIsIjE0NTYzNyIsIjE3MzA2NSIsIjE2NjA4NyIsIjIzOTgxIl19XyMkX1NFR0grJCQkNjZmMDM2OTEwZjk5NGU1ODdiMjZiNzMyZTgxYzFlOTE=