Куплю Куплю земельну ділянку, пай

17 серпня 2021 13:04 | Володимирець, Рівненська область
Купівля та продаж землі стали законодавчо можливими, тому ми створили Український земельний онлайн маркет, де можна продавати землю прозоро і по-людськи.

Які переваги ми даємо нашим продавцям землі:

-Безкоштовний пошук покупців і реклама

-Безкоштовне оформлення угоди купівлі-продажу землі (за рахунок покупця)

-Гарантії безпеки угоди. Ми перевіряємо всіх учасників на надійність, при наявності сумнівів, угода не проводитися. Для старту продажу, не запитуємо ніяких документів.

-Інформування про надходження таких пропозицій з купівлі землі

-Гідна ціна за землю. Продавець тільки чекає пропозиції від покупця і вибирає найвищу ціну

-Оцінка землі командою фахівців "Доброзем"

-Для старту роботи немає необхідності надавати документи

-Безкоштовні консультації та підтримка фахівців з продажу землі

-У разі відсутності документів на землю, компанія може запропонувати зайнятися оформленням документів продавця за плату, яка буде нижчою за ринкову вартість. Якщо продавець не має коштів на оформлення, ми готові зробити це в рахунок майбутньої оплати

Зручно
Для розміщення оголошення потрібен лише ваш телефон і кадастровий номер ділянки.
Не потрібно шукати юриста, нотаріуса та землевпорядника. Ми знайдемо їх для вас, допоможемо вирішити проблеми з документами і подбаємо про всі формальності.

Безпечно
Ми прискіпливо перевіряємо покупців та продавців, особисто готуємо всі документи і гарантуємо прозорість платежів завдяки виключно безготівковому розрахунку. Ваша присутність потрібна лише у нотаріуса для оформлення договору купівлі-продажу.

По-людськи
Завдяки онлайн-калькулятору ви можете швидко дізнатися чесну ціну на свою землю. Маєте запитання - на них компетентно відповість наша служба підтримки. А якщо у вас склалася нестандартна ситуація - агенти Доброзему допоможуть її вирішити.
17.08.2021 13:04
Оголошення «Куплю Нерухомість > Ділянки, земля» найближчих населених пунктів