Продам VIASAT Підключення та налаштування офіційного супутникового телебачення

24 листопада 2019 20:14 | Нововолинськ, Волинська область
НАДАЄМО ПОСЛУГИ З ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ОФІЦІЙНОГО СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО ОПЕРАТОРА!

Замовлення на сайті: https://novik-viasat.com.ua/

Щоб продовжувати дивитися телебачення після кодування супутникового сигналу, потрібно підключитися до офіційного супутникового оператора. Viasat пропонує найпростіше рішення – потрібно лише замінити тюнер на нову сучасну модель. Супутникова антена вже готова до підключення до супутникового телебачення Viasat. Нічого додатково робити не потрібно.

Тарифи:

Пакет «Національний», абонплата – 49 грн/міс. В пакеті «Національний» ви побачите українські канали та популярні канали KvartalTV, ParamountComedy, FILMUADRAMA, Bolt.

Пакет «Сімейний», абонплата – 69 грн/міс. Дивітьсяцілодобово без рекламикіно на каналах TV1000, TV1000 WorldKino, TV1000 Action, VipComedy; пізнавайтесвіт з ViasatHistory, ViasatNature, ViasatExplorer; вболівайте на ViasatSport. А такожвсінаціональні канали та Kvartal TV, ParamountComedy, FILMUADRAMA, Bolt.

Пакет «Престижний», абонплата – 149 грн/міс. ТБ канали для всієї родини: новинки кіно та серіалів від TV1000, Sony, Fox, спортивні Eurosport та ViasatSport, дитячі Nickelodeon і NickJr., пізнавальні канали груп Viasat та Discovery.

Пакет «ПрестижнийHD», абонплата – 199 грн/міс. Окрім повного набору каналів пакету «Престижний», в пакет входять HD канали: TV 1000 ComedyHD, DiscoveryHDShowcase, ViasatNature/HistoryHD, EnglishClubHD, Eurosport 1 HD, ViasatSportHD, MTVLiveHD, NickelodeonHD.

Пакет «ПреміумHD», абонплата – 249 грн/міс.
«Премiум» – найширший пакет каналів. Широкий вибірканалів у HD якостідастьзмогунасолодитисякартинкоювисокоїчіткості. Спорт, дитячі канали, документальніфільми та тематичні канали – всі хіти входять до цього пакету.
Ціна: 1099 UAH
Контактна особа: Сергій
24.11.2019 20:14
Оголошення «Продам Електроніка > Телекомунікації» найближчих населених пунктів