Продам Встановлення відеоспостереження / Установка видеонаблюдения

оновлено 09 червня 2021 08:07 | Старокостянтинів, Хмельницька область
Проектування та встановлення систем відеоспостереження в Хмельницькому та області

Повний спектр послуг з проектування, монтажу і налаштування систем відеоспостереження для дому та бізнесу за найкращими цінами в Хмельницькому та області. Розробимо проект і впровадимо його на Вашому об'єкті або візьмемо на обслуговування вже працюючу систему відеоспостереження. При необхідності зробимо модернізацію існуючої системи для Вас. Виконуємо роботи швидко і якісно, у Вашому домі, офісі чи на виробництві, під ключ.

Виконуємо проектування, створення, налаштування та монтаж систем відеоспостереження. Так як охоронне відеоспостереження має виконувати важливі завдання безпеки і забезпечувати цілодобовий захист об'єкта, то монтаж такої системи повинен бути виконаний якісно. Якісний монтаж забезпечує правильну і безперебійну роботу системи відеоспостереження. Більше того монтаж системи відеоспостереження від фахівців виконується швидко і в чітко обумовлені терміни.

Встановлюємо:
- бюджетні системи охоронного відеоспостереження на невеликих об’єктах (квартирах, офісах, магазинах);
- професійні системи з відеоаналітикою (фіксація автомобільних номерів, розпізнавання облич, підрахунок відвідувачів для великих підприємств, супермаркетів та підвищення безпеки міста).

Також, за бажанням клієнта встановлюємо віддалений доступ до системи(виведення зображення на екран телефона, планшета чи комп’ютера).

Залежно від того, який вид відеоспостереження ви хочете створити на своєму об'єкті, буде відрізнятися і роботи з монтажу і їх вартість. Ціна на монтаж системи відеоспостереження залежить від кількості виконаної роботи і її складності. Так кількість і тип відеокамер впливає на ціну монтажу всієї системи відеоспостереження.

Працюємо з надійним та перевіреним обладнанням з гарантією та офіційним сервісом, надаємо також гарантію на виконані роботи.

Для того, щоб дізнатися додаткові дані з монтажу систем відеоспостереження та поставити свої запитання, зв'яжіться з нами по телефону або завітайте до нашого офісу. Ми допоможемо правильно обрати систему відеоспостереження залежно від Вашого типу об’єкта.

Також ви можете замовити наші послуги на нашому сайті: http://perimetr.km.ua/

Консультація та виїзд на об'єкт для прорахунку - безкоштовно.

Наші контакти:
м. Старокостянтинів", вул. Острозького 10, офіс 20

Наша сторінка в Facebook
https://www.facebook.com/perimeter.st/
09.06.2021 08:07
Оголошення «Продам Електроніка > Сигналізація, охорона» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNjUwOTkiLCIxMjM0NTgiLCIxMjM0NTMiLCIxMjM0NTIiLCIxMzUxODciLCI5MjQ2NyIsIjE3NzI4NyIsIjE3NTk0OCIsIjE3NTU3NSIsIjE3NjE1OSIsIjc4NTg3IiwiMTc0NzI0IiwiMTY4MTkyIiwiMTY4ODM0IiwiMTY4ODMzIl19XyMkX1NFR0grJCQkOGMzMWE3Njg4MGNlNGRjZTkwNDc0ODgxNGI4YTBiNmM=