Продам Басейн для дітей, сухий Манеж

оновлено 09 грудня 2022 12:42 | Львів, Львівська область
Сухі басейни з кульками або без них - це обов'язковий елемент в спортивній зоні в дитячому саду, дитячої ігрової кімнати або реабілітаційного центру.

Надзвичайно гарний популярний у батьків маленький сухий басейн у вигляді манежу, в якому діти із задоволенням грають кульками та м'якими іграшками. У комплект входить басейн зі знімним чохлом та зручна сумка-перенесення.

Сухі басейни для дівчаток і хлопчиків з 1 року і старші зроблені з м'якої антиалергенної піни, яка гарантує безпечну та радісну гру для вашої дитини. Ніжні кольори чохла гармоніюють із класичним та сучасним дизайном інтер'єру. Покриття для басейну застібається на блискавку, що дозволяє прати в пральній машині і утримувати іграшку в чистоті не важко.
Ціна: 1990 UAH
Контактна особа: Aльона
09.12.2022 12:42
Оголошення «Продам Дитячий світ > Дитячі меблі» міста Львів
Оголошення «Продам Дитячий світ > Дитячі меблі» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzI0ODciLCIxNjI5NzQiLCIxNjI5NzMiLCIxNzMxNjEiLCIxNzE5NTAiLCIxNzE5NDkiLCIxNzE5NDciLCIxNzE5NDUiLCIxNzE5NDMiLCIxNzI4NzkiLCIxNjcyMjciLCIxNjcyMjgiLCIxNjcyMjkiLCIxNzMxMTEiLCIxNzYwODciLCIxNzcxMDgiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ2N2ExMWJiOThiMDQxNjQyN2I3MjM2ODE5NWYyZDYwNQ==