Здам в оренду База відпочинку "Печерський Водограй" на річці Південний Буг

14 червня 2018 16:21 | Гайсин, Вінницька область
Затишна база відпочинку "Печерський Водограй", що знаходиться на самому березі річки Південний Буг, Вінницька область, село Печера (що за 60 км від м. Гайсин) запрошує Вас на відпочинок. Ми запропонуємо Вам комфортні номери -дерев'яні окремі будиночки на 3 особи з санвузлом з гарячою водою, ТВ, кондиціонером, міні-холодильником, чайником(+чашки), мангалом, власною терасою, постіль+рушники. Вартість 550,00грн/1 ніч(від 3х ночей вартість 500,00грн/1 ніч)
2-х кімнатні номери в дерев'яному чи цегляному будинку на 6 осіб з кухнею(+посуд), санвузлом з гарячою водою, холодильником, мультіваркою, міні-плиткою, чайником, ТВ, мангалом, власною терасою(або альтанкою), постіль+рушники. Вартість 750,00 грн/1 ніч(від 3-х ночей вартість 700,00 грн/1 ніч)
2-х кімнатні дерев'яні будинки з двома окремими кімнатами на 6 осіб з кухнею(+посуд), санвузлом з гарячою водою, холодильниками, мультіваркою, міні-плиткою, чайниками, ТВ, мангалом, власними двома терасами, постіль+рушники.
Вартість 1000 грн/1 ніч(від 3-х ночей вартість 900,00 грн/1 ніч) На території нашої бази відпочинку є дитячий майданчик, тенісний стіл, гойдалка, чан з озером, власна соляна лазня на дровах, фітобочка, кафе, тандир. Наша територія огороджена парканом. Ваші авто безкоштовно перебувають на території бази поки Ви відпочиваєте. До пляжу р. Південний Буг від нас пройти 2-3 хвилини. Парк Потоцьких-Свейковських знаходиться прямо за нашим парканом. Якщо Ви хочете відпочити насолоджуючись смачним свіжим повітрям і поціновувач спокійного відпочинку- запрошуємо Вас у гості.
З повагою БВ"Печерський Водограй"
Контактна особа: Наталія
14.06.2018 16:21