Продам Надувні матраци для відпочинку - Intex

28 червня 2023 17:24 | Тячів, Закарпатська область
Опис товару
Літню відпустку люди зазвичай проводять біля водойми. У спекотний день всі хочуть скупатися і відчути красу прохолодної води. Особливо таке проведення часу подобається дітям. Вони обожнюють пірнати, плавати і придумувати різноманітні рухливі ігри. Надувний матрац компанії Intex - чудове пристосування для літнього відпочинку. У нього є море застосувань під час відпочинку. Корисна річ служить м'яким спальним місцем в наметі під час подорожі або чудовим пристосуванням для купання.

Матрац виготовлений з міцного матеріалу, який не протирається і не рветься. Він вирізняється високою якістю і хорошою зносостійкістю. М'яке покриття з одного боку виробу дуже приємне на дотик. На ньому можна міцно заснути і розслабитися. Хвиляста поверхня вирізняється масажними властивостями. Після сну на такому виробі спина не буде боліти. Ви прокинетеся з чудовим настроєм і відчуєте себе бадьоро.

Виріб чудово підійде і для купання. На ньому поміститься кілька людей, які хочуть розслабитися і позасмагати на сонечку серед водних просторів. Матрац легко надувати за допомогою невеликого насоса. Клапан щільно закривається і не пропускає повітря. З таким виробом ви чудово відпочинете і отримаєте багато позитивних емоцій.

Вік: без обмежень
Розміри: Різні
Матеріал: ПВХ з флокованим покриттям
Комплектація: матрац
Виробник: Intex
Зроблено в: Китай
Ціна: 500 UAH
Контактна особа: Klicktehno
28.06.2023 17:24
Оголошення «Продам Все для дому та офісу > Постільні приналежності» найближчих населених пунктів