Продам Біопрепарат Septix УНІВЕРСАЛ для усунення жирових пробок та запаху

оновлено 17 квітня 2024 15:59 | Дніпро, Дніпропетровська область
Bio Septix "Універсал" є швидким та ефективним засобом для очищення стічних та каналізаційних труб від жирів, залишків їжі, волосся та інших органічних відкладень; усунення неприємних запахів із труб у житлових, побутових та промислових приміщеннях. В результаті застосування біопрепарату відсутні неприємні запахи та накопичення жирів. Продукт починає працювати протягом перших 24 годин після внесення стартової дози.

Очікуваний ефект:
• очищення каналізаційних труб від волосся, харчових, жирових та інших органічних відкладень;
• очищення внутрішньої поверхні труби від горловини до зливного стояка;
• розрідження та переробка жирових пробок;
• запобігання появі жирових пробок у трубах;
• усунення запаху;
• при використанні не ушкоджує поверхню пластикових труб та гумових з'єднань.

Використання з профілактичною метою: 100 мл біопрепарату розвести в 1 л теплої води. Розчин влити у кожен зливний отвір рівними порціями: ванна, унітаз, раковина, душова кабіна. Після застосування влити в кожен зливний отвір 1 склянку води. Процедуру повторювати один раз на тиждень. Рекомендовано застосовувати біопрепарат у період найменшої активності (наприклад, у нічний час). Виключити застосування хімічних чи лужних засобів.

Використання в екстреному випадку: Період застосування 5 днів.
З 1-5 день: 100 мл біопрепарату розвести в 0.8л води. Розчин влити у кожен зливний отвір рівними порціями. Після застосування влити в кожен зливний отвір 1 склянку води.
Рекомендовано застосовувати біопрепарат у період найменшої активності труб (наприклад, у нічний час). Виключити застосування хімічних чи лужних засобів.

«Універсал» безпечний для людей, тварин і не містить шкідливих речовин. Повністю біорозкладаємо.

Увага: уникати контакту зі шкірою та очима. Чи не ковтати. Чи не додавати в їжу. Після роботи з біопрепаратом вимити руки. Зберігати у прохолодному місці за температури від 0 до 40 С. Не заморожувати. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів.
Ціна: 375 UAH
Телефон: 3325336760
Контактна особа: Bio
17.04.2024 15:59
Оголошення «Продам Все для дому та офісу > Побутова хімія» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzc1NTMiLCIxNzA5NDIiLCIxMDAwMjkiLCIxMDAwMjYiLCIxNzM4NDIiLCIxNzMwNTQiLCIxNzMwNTMiLCIxMzE0MzYiLCIxMzE0MzUiLCI4MzkzNCIsIjUxMzM5IiwiMTcwOTkxIiwiMTYzOTEwIiwiMTYzOTIxIiwiMTYzOTIyIiwiMTczNzY2IiwiMTczNzY3IiwiMTU3MTY0IiwiMjQ1ODkiLCIyNDU4OCIsIjI0NTg2IiwiMTc1NDI5IiwiMTczMzE3Il19XyMkX1NFR0grJCQkZDk0Zjk0Y2ViODZmZTMyODRhMTQxNWE2ZmI0ZWNmZmU=