Продам Теки реєстратори, папки на кільцях з вашим логотипом від 50 шт.

оновлено 03 серпня 2023 08:05 | Львів, Львівська область
Напевно в кожному офісі є щільні, виготовлені з палітурного картону канцелярські папки. Їх називають теки сегрегатори, папки з кільцями, папки реєстратори з рінг механізмами та використовують щоденно у будь якому департаменті компанії. Вони корисні у відділі кадрів для зберігання особистих справ, в оргвідділі - для документообігу, в департаменті маркетингу та реклами - для презентації, портфоліо, відділі продажів - для каталогізації матеріалів або документів, а також для архівації, систематизації, компактного розташування, в кафе та ресторанах - в якості папок меню та карти вин ...
Кільцеві механізми розжимні, що дуже зручно для користування. Можна оперативно вилучати, оновлювати та доповнювати зміст папки. Недарма виробництво таких тек пропонують провідні торгівельні марки ринку канцелярських товарів.
Ми ж пропонуємо виготовлення саме фірмових папок реєстраторів, тобто з вашим логотипом, надрукованих в корпоративному стилі, потрібного саме вам розміру, до того ж починаючи з малих накладів - від 50 шт.
З ціною замовлення папок найбільш поширених розмірів для вмісту паперів А-5 та А-4 форматів можна ознайомитися на нашому сайті. До вказаної вартості папок потрібно додати ціну обраного рінг механізму на 2 або 4 кільця розміром від 13 до 65 мм. Можна додатково оснастити папки металевими куточками, кільцем захвату, клапаном - застібкою на кнопці або магніті.
А взагалі то - телефонуйте і ми залюбки відповімо на всі ваші запитання, прорахуємо ваш наклад, надішлемо зразки папок (перепрошую, але пі залогову суму - до повернення), надрукуємо наклад ваших папок з логотипом та відправимо в найближче відділення Нової пошти.
Ціна: 138 UAH
Контактна особа: Алла Миронова
03.08.2023 08:05