Продам Продам макаронну фабрику у Львові!

27 августа 2019 01:27 | Конотоп, Сумская область
Продається готовий бізнес з виробництва макаронних виробів
у м. Львів у зв’язку з купівлею більшої лінії. Лінія з виробництва макаронів потужністю 150 кг/год готової продукції. Приміщення 185 м2 та прилегла територія в оренді, тобто лінію і обладнання можливо демонтувати і перейти або залишитись у цьому приміщенні. Макаронна лінія РОСС українського виробництва, продуктивністю 150 кг/год у повністю робочому стані. Не потребує капіталовкладень. Також у комплекті фасувальний напів- автомат продуктивністю 300 уп/год
Із можливістю пакування від 0.4 до 2 кг. Також можливе і практично використовували цех паралельно для сушки і фасування горіхів. Всі комунікації у ідеальному стані. Для контролю виробництва є лабораторне обладнання (ваги, вологомір, термовологомір).
У склад комплексу входять лінія по виробництву короткорізних макаронних виробів: ріжки, спіральки, гребінці, з можливістю збільшення асортименту, просіювач борошна, тістоміс, прес шнековий, трабато для попередньої просушки макаронів, сушильний комплекс на 400кг гарячої та 300кг холодної продувки макаронних виробів при t70С потужністю 50кВТ, 15квт електрокалорифер + 35квт твердопаливний котел з візками та лотками. А також склад борошна, готової продукції, котельня, санвузол, кімната для прийому їжі та роздягальня. Встановлено відео нагляд. Продаж у зв’язку зі збільшенням виробництва.
Цена: 19000 USD
Контактное лицо: Петро
27.08.2019 01:27
Объявления «Продам Бизнес > Действующий бизнес» ближайших населенных пунктов