Предоставлю услугу Онлайн школа розвитку для дошкільнят - левеня 4-5 років

15 апреля 2024 12:31 | Харьков, Харьковская область
Вік від чотирьох до п'яти років – це середній дошкільний період, який є дуже важливим етапом у житті дитини. Це період інтенсивного розвитку та зростання дитячого організму. На цьому етапі може змінитися характер дитини, активно вдосконалюються пізнавальні та комунікабельні здібності. Це той вік, коли дитина активно бере приклад зі своїх батьків, копіює їхню модель спілкування та поведінки.

Задача вас, як батьків, у цей період зростання вашого малюка, найчастіше спілкуватися з ним, грати в рольові цікаві ігри та проводити більш часу на природі або займатися активним видом відпочинку. А навчання, та розвиток дитини дошкільного віку краще довірити професійним репетиторам, які зможуть знайти індивідуальний підхід до дитини.

4-5 роки - це вік, коли у малечі істотно зростає обсяг пам'яті, дозволяючи дитині запам'ятовувати та зберігати у пам'яті велику кількість інформації. Період відносного затишшя, дитина вийшла з кризи й стала спокійнішою, слухняною. Сильнішою стає потреба в друзях, різко зростає інтерес до навколишнього світу.

Якраз у віці 4-5 років у дитини починає розвиватися образне мислення. Діти виявляються здатними використовувати прості схематизовані зображення на вирішення нескладних завдань. У цьому віці дітей необхідно привчати охоче вступати у спілкування з дорослими та однолітками, відповідати на питання та ставити їх з приводу предметів, їх якостей, дій з ними, взаємин з оточенням, підтримувати прагнення розповісти про свої спостереження, переживання.

Програма онлайн навчання від Shabadoo для дошкільнят 4-5 років реалізується з урахуванням вікових особливостей розвитку дитини та включає наступні заняття: ігрова діяльність, розвиток мови, англійська мова, логіка та математика (формування елементарних математичних уявлень), соціально-емоційний розвиток, музика, малювання.

Переваги відвідування онлайн школи для розвитку дітей Shabadoo:

1) Заняття ведуть кваліфіковані викладачі, які знаходять підхід до кожної дитини індивідуально
2) Ми працюємо за європейськими програмами, які враховують вікові здібності дітей дошкільного віку.
3) Заняття проводяться в ігровій формі, що добре для сприйняття навчального матеріалу малечею.
4) В програму навчання обов'язково входить вивчення іноземної мови.
5) У вас є змога самостійно вибирати день та час для навчання.
6) Є можливість вибрати кількість днів на тиждень для занять, та предмети для вивчення, які більш цікаві вашому малюку.
7) Навчання в онлайн форматі дозволить вашій дитині без проблем навчатись з будь-якої точки світу.
Дошкільнята виконують завдання як онлайн разом із групою, так і офлайн виконуючи домашнє завдання. Ця система навчання, як показує світова практика, допомагає кращому засвоєнню матеріалу.
Усі навчальні матеріали та запис уроку будуть доступні в особистому кабінеті після закінчення заняття.
https://shabadoo.com.ua/programs/onlajn-indyvidual...
Цена: 300 UAH
Телефон: 808820839083+
Контактное лицо: Shabadoo
15.04.2024 12:31
Объявления «Предоставлю услугу Услуги > Репетиторы, курсы» ближайших населенных пунктов
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