Продам Вожжи/Віжки - ходунки для дітей Moby Baby Moon Walk, дитячий поводок для ходьби

21 августа 2020 15:05 | Львов, Львовская область
Продам НОВІ Віжки Moby Baby Moon Walk, дитячий поводок для ходьби за 100грн. (упаковка розкрита, тому ЦІНУ ЗНИЖЕНО!) призначені для малюків від 6-14 місяців. Допоможе вашій маленькій дитині навчитися вільно ходити і балансувати! Деталі в приват.
моб.6515024690 (viber)

Відео огляд можна глянути за цим посиланням:



Дитячі віжки Moon Walk служать для малюка надійною страховкою, завдяки якій, дитина надійно захищена від падінь. Тепер мамі немає необхідності нахилятися, ніякої згорбленої спини, зручна ручка над головою малюка розмір якої регулюється.

Переваги:
1. Дитину простіше утримати завдяки жорсткій ручці-держателю.
2. При падінні в звичайних вожжах-повідку, стропи, які тримають дитину, можуть заподіяти їй дискомфорт і навіть при звичайному використанні часто натирають під руками дитини. У віжках MoonWalk всі елементи, що стосуються дитини, м'які, тому навіть на тонкому одязі тренувати ходьбу буде набагато безпечніше.
3. Трусики віжки надійно підтримують дитину і дозволяють рівномірно розподілити навантаження на хребет, на відміну від моделей які тримають дитину тільки зверху.
4. Віжки універсальні. Завдяки регулюванню строп по довжині віжками може користуватися як високий тато, так і тендітна мама.
5. Стропа по ширині трусиків віжків досить довга для того, щоб комфортно облягати навіть зимовий комбінезон малюка, не завдаючи йому дискомфорт.
6. Трусики віжки закінчуються під грудьми дитини, що забезпечує надійну фіксацію дитини при падінні в будь-яку сторону.
7. Всередині кожного елемента прошарок поролону.
8. Ручка для підтримки дитини всередині має жорстку трубку - не згинається.

Додаткові характеристики
Можна прати в машинці при 40 С. Матеріал: бавовна 100%, поролон. Вага виробу 150 г. Максимальна вага: 17 кг. Розміри (Д х Ш): 62 х 33 см (можна налаштувати за бажанням). Виробник: Moby
Країна виробник: Південна Корея
Цена: 100 UAH
Контактное лицо: Катерина
21.08.2020 15:05
Объявления «Продам Детский мир > Другое для детей» города Львов