Агрофірма “Вікторія” як надійний партнер Братської філії Миколаївського ОЦЗ

18 ноября 2019 12:24 | Братское, Николаевская область
Приватне підприємство агрофірма “Вікторія” є одним із кращих в районі як у рослинницькій галузі так і в тваринництві. Дане підприємство визнане одне із найкращих партнерів Братської філії Миколаївського обласного центру зайнятості, як надійний партнер у працевлаштування населення.
В обробітку підприємства знаходиться посівної площі 2522 га. В структурі посівних площ головне місце займають зернові культури: озима пшениця, озимий ячмінь, озиме жито, ярий ячмінь, гречка та кормові культури: кукурудза на зелений корм, однорічні трави. Із технічних культур – соняшник та соя. Господарство є одним із високорентабельних. За останній період значно покращилася культура землеробства, дотримується сівозміна та впроваджуються нові перспективні високоврожайні сорти, внаслідок чого, підвищилася врожайність зернових та технічних культур. На території господарства знаходиться 3 ферми (МТФ, СТФ, ОТФ та пасіка). З року в рік нарощується поголів'я тварин: великої рогатої худоби, свиней, овець, коней. Нині тримають 590 голів великої рогатої худоби, з них 164 дійних корови – молочниці, 860 овець в т. ч. 250 вівце-маток, 625 свиней (67 свиноматок), 39 коней, 62 бджолосім'ї.
В 2016 році з площі 1207 га ранніх зернових намолочено 5302 тонн зерна середня врожайність склала 43,9 ц/га. З площі соняшника 1080 га, зібрано 2225 тонн, врожайність 20,6 ц/га. За останній час збільшено кількість робочих місць до 143, а серед них 40 в тваринній галузі. Для обробітку гранту та збору врожаю мають новітню техніку – 5 комбайнів, з них - 3 нових, 12 тракторів - з них 4 енергонасичені, новітніх модифікацій.
В господарстві забезпечується безкоштовне харчування школярів, медичне обслуговування населення.
Агрофірма постійно розвивається технічно та придбає універсальну та високотехнічну техніку, що дає можливість довести зібраний врожай до необхідних кондицій. Керівник Степанов Віктор Іванович, велику увагу приділяє розвитку галузей освіти та культури. За кошти агрофірми було відремонтовано будинок у районному оздоровчому таборі „Лісова казка" - на суму 102 тис. грн., бібліотеку - 45 тис. грн., будинок культури - 30 тис. грн., адмінприміщення в с. Костувате. Також за ініціативи Віктора Івановича проведено реконструкцію обеліску полеглим землякам-героям та облаштування дитячого садка на суму 200 тис. грн.

Х А Р А К Т Е Р И С Т И К А
СТЕПАНОВА ВІКТОРА ІВАНОВИЧА
голову ППАФ “Вікторія” Братського району Миколаївської області

Степанов Віктор Іванович народився 17 червня 1958 року в с. Велика Петрівка Братського району Миколаївської області. В 1986 році закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства за фахом – інженер-механік.
Свою трудову діяльність розпочав в місцевому господарстві в 1977 році механіком КСП ім. Карла Маркса.
30 червня 1994 року був обраний головою КСП ім. Карла Маркса, який пізніше реформований в ППАФ “Вікторія”, в якому працює по теперішній час.
Господарство ППАФ “Вікторія”, яким керує Степанов В. І., одне з кращих в районі. Крім основної виробничої діяльності займається громадською діяльністю – він депутат районної ради 6 скликання.
Господарство є одним із високорентабельних, одержує високі врожаї. В господарстві забезпечується безкоштовне харчування школярів, медичне обслуговування населення. За рахунок коштів господарства підведений газ до села, жителі безкоштовно користуються водою.
Степанов В. І. приймає активну участь в житті району і як керівник, усвідомлює складність поставлених перед собою завдань і впевнено йде до успіху. Йому притаманні наполегливість, компетентність, добропорядність. На своєму підприємстві створює робочі місця та забезпечує працівникам достойні умови праці та соціальні стандарти. Активно співпрацює зі службою зайнятості. В 2006 році є переможцем конкурсу «Людина Року Братщини» у номінації «Чоловік року».
2008 рік – визнаний «Кращим роботодавцем» Подяка Міністерства праці та соціальної політики України і Миколаївського обласного центру зайнятості. Грудень 2009 рік – «За особливі заслуги перед українським народом» нагороджений Почесною Грамотою Верховної Ради України. Січень 2010 року – за вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Миколаївської області; сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України.
2010 рік – визнаний переможцем конкурсу «Людина Року» у номінації Пам'ять жива».
2011 рік – за маценацтво, підтримку соціальної сфери села та будівництво Меморіального комплексу в селі Костувате нагороджений Почесною Грамотою Міністерства культури і туризму України. В 2012 році є переможцем конкурсу «Людина року 2012» у номінації «Підтримка громади села»
праця з службою зайнятості. Основним завданням служби зайнятості є налагодження ефективної співпраці з роботодавцями, адже саме від них залежить ситуація на місцевому ринку праці та рівень зайнятості населення. Основою конструктивного співробітництва служби зайнятості з роботодавцями є забезпечення підприємств якісною робочою силою та стимулювання роботодавців до працевлаштування безробітних громадян. Прикладом ефективного співробітництва Братської районної філії з роботодавцями району щодо працевлаштування громадян, є співпраця з ПП "АГРОФІРМА "ВІКТОРІЯ", яке очолює Степанов Віктор Іванович.
Завдяки тісній співпраці протягом 2019 року підприємство подало до районної філії 21 вакансію на такі професії: машиніст насіннєочисних машин, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водороздавальник, водій автотранспортних засобів, бджоляр та підсобний робітник. Фахівцями Братської філії оперативно було здійснено підбір необхідних робітників та за результатами співбесіди з роботодавцем, після проходження курсів підвищення кваліфікації, безробітні були працевлаштовані до ПП "АГРОФІРМА "ВІКТОРІЯ". Підприємство постійно працює над новими проєктами, тому для виконання певних робіт приймають тимчасових працівників, що дозволяє роботодавцю саме за рахунок тимчасової зайнятості оперативно задовольнити свої потреби у робочій силі та виконати певні види робіт, також гарна можливість придивитися роботодавцю до працівника. За результатами даної співпраці протягом 2015-2016 р. р. були працевлаштовані на тимчасові роботи 16 безробітних осіб, для проведення робіт по ремонту та підготовці техніки до сільськогосподарських робіт та прибирання складських приміщень. Керівництво підприємства постійно співпрацює з Братською РФ активно бере участь у семінарах, ділових зустрічах. Така співпраця сприяє активному укомплектуванню підприємств кадрами та його розвитку. Отже, лише завдяки тісній співпраці з роботодавцями служба зайнятості забезпечує збереження обсягів працевлаштування незайнятого населення. На сьогодні роботодавці мають можливість отримувати в центрі зайнятості комплекс послуг, що не має аналогів в інших структурах соціального захисту. Державна служба зайнятості допомагає громадянам знайти потрібного роботодавця і підходящу роботу, а роботодавцям- кваліфіковану робочу силу.
Источник: Інформаційний матеріал Газета "Перемога"
Автор: Братська філія Миколаївського ОЦЗ
18.11.2019 12:24
Последние новости «Экономика» поселка Братское
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjp7IjAiOiIyMDY3NDgiLCIxIjoiMjA2NjEyIiwiMiI6IjIwNjM4MCIsIjMiOiIyMDYyNDQiLCI0IjoiMjA2MTE4IiwiNSI6IjIwNTk1MyIsIjYiOiIyMDU3OTYiLCI3IjoiMjA0Mjg5IiwiOCI6IjIwMjIyOCIsIjkiOiIyMDE5NTkiLCIxMCI6IjE5MzY2OCIsIjExIjoiMTkyNTA4IiwiMTIiOiIxOTIyOTkiLCIxMyI6IjE4NzcxNyIsIjE0IjoiMTczMTM2IiwiMTYiOiIxMzg4MzAiLCIxNyI6IjEzMzI4NiJ9fV8jJF9TRUdIKyQkJDE2OGY0YjYzYjJjOWIwMmE2Zjc3YzZkZjAyMzYzOWQ3
Последние новости «Экономика» ближайших населенных пунктов
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