Воскресіння Христове відзначили засуджені Державної установи «Торецька виправна колонія (№ 2)»

19 апреля 2017 12:53 | Торецк, Донецкая область
16 квітня 2017 року засуджені Державної установи «Торецька виправна колонія №2», що на Донеччині, відзначили свято усіх православних - Великодня, а саме брали участь в святкових заходах, присвячених цьому святу. Воскресіння Христове відзначається кожного року і є перехідним святом, дата для кожного церковного року своя. Цей світлий празник несе в собі багату історію, яка передається з покоління в покоління. Великдень - є єдиним святом, до якого православні християни готуються ще задовго до його настання, а саме дотримуються Великого посту.
Спочатку засуджені установи прийняли участь в освяченні пасок, потім прийняли участь в богослужінні, яке провів протоієрей отець Миколай у молебній кімнаті. А вже ввечері в установу завітали представники релігійної організації євангельського милосердя «Слово життя» та провели богослужіння, після якого поділились часткою «своєї відкритої, доброї душі». Вони зібрали гуманітарну допомогу та привезли її для всіх засуджених, а саме одяг, взуття та санітарні набори.
Адміністрація установи, разом з засудженими подякували за турботу та за час, які подарували у цей день представники церков.
Автор: Відділ СВПР
19.04.2017 12:53
Последние новости «Религия» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjk0MTI5IiwiOTIyNjgiLCI5MTk0NyIsIjkwNjI4IiwiOTAyNTAiLCI2MjIxOCIsIjU3NTQwIiwiMTQ3NCIsIjcxMzU3IiwiMTc3NCIsIjIyMjk3NCIsIjI2MjUwIiwiMTQzNTYzIiwiMjMyNDQiLCIyMDgyNjYiLCIyMDcxMTkiLCIzNjEiLCIxNTYxNzEiLCIxNDU4NTMiLCIyMjE4NjYiLCIyMTgwNjkiLCI3OTIxNCIsIjI0MTcyNCIsIjIwMDE2NSIsIjEwMTMiLCI0Nzg4NiIsIjk3ODkxIiwiNjgyMzYiLCI5MyIsIjEzOTEwOSIsIjI5NCIsIjI5MSIsIjE2NzYzOCIsIjE1MCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDQ3MmQ5NTU3YWJjYWRkODc2Zjg0Njc0ZTcwY2NlYjll