У Мелітополі підлітки у конфлікті з законом долучилися до спортивного життя міста

25 вересня 2020 14:03 | Запоріжжя, Запорізька область
23 вересня на базі сектору ювенальної пробації м. Мелітополя для підлітків у конфлікті з законом триває курс лекційно-тренінгових занять спрямованих на профілактику повторної злочинності. Тема четвертого заняття «Самооборона та межі допустимої самооборони».
Мета – сформувати уявлення про необхідність розвитку навичок базової самооборони, надати інформацію про допустимі межі самооборони, сприяти фізичному вихованню підлітків та підвищити роль фізичної культури у всебічному і гармонійному розвитку особистості, як засобу духовного розвитку суспільства, зміцненню здоров’я, сприяння формуванню здорового способу життя.

Спочатку підлітки отримали теоретичні знання. Обговорили на прикладах за допомогою карток-ситуацій допустимі межі самооборони та розібрали схему розуміння допустимої самооборони. А потім відвідали фітнес-клуб «Адреналін», де долучилися до тренування з вільної боротьби.
Тренування відбулося у спортивному клубі боротьби «Мелітополь», де заслужений тренер України з вільної боротьби Валентин Русанов провів тренування й роз’яснив, що таке вільна боротьба та як через заняття спортом можливо досягти успіху.

Саме тренування відбулось здОрово й здорОво! Підлітки зробили розминку, вправи на розтяжку, гімнастичні вправи, а потів вчилися прийомам вільної боротьби. Наприкінці заняття Валентин Олегович розповів свою історію становлення у спорті, поділився історіями успіху своїх вихованців, а також озвучив мрію виховати олімпійського чемпіона. Атмосфера була надзвичайна, у повітрі відчувався здоровий дух суперництва, адреналін та бажання вдосконалюватися і ставати краще.
Сектор ювенальної пробації висловлює свою подяку СКБ «Мелітополь», в особі заслуженого тренера України, старшого тренера національної збірної команди України з вільної боротьби Валентина Русанова, який не просто допоміг організувати та провести даний захід, а ще й змотивував до нових звершень та запросив до себе у клуб наших підлітків.

Наталія Мусієнко, Сектор ювенальної пробації м. Мелітополя
25.09.2020 14:03
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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