В Кременчуцькій виховній колонії провели конкурс «Нумо, хлопці-козаки!»

16 жовтня 2020 07:27 | Кременчук, Полтавська область
14 жовтня 2020 року в державній установі «Кременчуцька виховна колонія» відбувся інтелектуально-спортивний конкурс «Нумо, хлопці-козаки!».
Козацьку силу, розум та кмітливість демонстрували дві команди вихованців колонії «Незламні» та «Соколи». Захід провели з нагоди відзначення Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Учасники змагань показали свою сміливість і кмітливість, дотепність і вміння. У змаганнях кошових продемонстрували знання з історії України. Ведучі називали козацькі терміни: «булава», «писар», «курінь», «коругва», а хлопці мали їх пояснити. Оскільки козаки дуже любили дотепне, влучне слово і використовували багато прислів’їв і приказок, в конкурсі «Народ скаже – як зав’яже» юнаки показали свої знання відомих прислів’їв та продовжували початок речення. Досить пізнавальним був бліц-турнір «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине». За початком мелодії, учасники повинні були відгадати, що за пісня звучить і наспівати її. Свою силу, спритність, кмітливість та винахідливість підлітки продемонстрували у конкурсі «Що нам холод, коли козак молод», де закидували якнайдалі надуту повітряну кульку, перетягували канат, піднімали гирі та годували смачною кашею один-одного.
«За результатами запеклої боротьби почесне перше місце виборола команда вихованців відділення №1. Свято принесло багато позитивних емоцій, радості та незабутніх вражень усім учасникам», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.
Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька
16.10.2020 07:27
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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