Презентація Миколаївського національного аграрного університету

21 жовтня 2019 16:33 | Арбузинка, Миколаївська область
Вибір професії - це важливий крок у доросле життя. Звичайно, нікому не дано з абсолютною точністю визначити своє майбутнє, але все ж кожному під силу намітити власний шлях. Для того, щоб школярі змогли більш детально ознайомитись зі світом професій, 18 жовтня поточного року Арбузинською районною філією Миколаївського ОЦЗ, спільно з Миколаївським національним аграрним університетом в рамках профорієнтаційної акції «Палітра професій» було організовано презентацію Миколаївського національного аграрного університету для учнів 11-х класів Арбузинської ЗОШ I-III ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка, Новокрасненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Садівської ЗОШ I-III ступенів та Воєводської ЗОШ I-III ступенів.
Щороку до Миколаївського національного аграрного університету вступає значна кількість випускників Арбузинського району. Даний навчальний заклад є досить популярним серед молоді Миколаївщини. Чому саме цей заклад є таким популярними? Чим приваблює? За якими професіями та спеціальностями навчає? Отримати відповіді на ці та інші запитання найкраще безпосередньо від перших осіб.

Приїхавши до Миколаївського національного аграрного університету, екскурсантів привітно зустріла завідувач кафедри іноземних мов Артюхова Олена Вікторівна і провела гостей до актової зали. Шебанін В’ячеслав Сергійович – ректор навчального закладу, в стилі «вільного діалогу» поспілкувався з майбутніми студентами, повідав історію становлення закладу, розповів про умови вступу та навчання, матеріально-технічне забезпечення, проживання у гуртожитках та багато іншої цікавої та корисної інформації про навчальний заклад, яка справила неймовірне враження на випускників.
На всі запитання школярів, що стосуються зовнішнього незалежного оцінювання, підготовчих курсів та безпосередньо вступу в ряди здобувачів вищої освіти МНАУ, із задоволенням відповідав декан факультету довузівської підготовки І. М. Марценюк.
Презентували майбутнім абітурієнтам культурні та спортивні досягнення закладу, показавши таким чином, що в МНАУ можна не тільки здобути пристойну освіту, але й культурно і духовно зростати.

Школярі відвідали 4 корпуси університету, отримали інформацію щодо структури навчального закладу, факультетів, професій та спеціальностей. Відвідали аудиторії всіх факультетів, мали можливість поспілкуватися зі студентами, які з перших вуст розповіли про цікаве та активне студентське життя, побачили новітні технічні засоби навчання тощо. Справили враження лабораторії та навчальні макети. В обідню перерву гостей частували у їдальні смачним студентським обідом. Вражень було дуже багато.
Додому поверталися трохи стомленими, але задоволеними: ділилися враженнями, планами на професійне майбутнє, показували «відзнятий фоторепортаж». Поїздка виявилася цікавою та корисною. Дякуємо всім, хто прийняв участь в організації заходу. Випускникам бажаємо здоров'я та наснаги, а також вдалого вибору професії. І не дивно, що після таких заходів, поспілкувавшись безпосередньо з викладачами та студентами, побачивши все на власні очі, потримавши у власних руках, багато дітей обирають для себе навчання саме в цьому навчальному закладі.
«Вкрай важливо щоб людина займалась тим, до чого має хист і здібності. Таку працю вона виконуватиме залюбки й найкраще. Це принесе користь і людині, і всьому суспільству!», - відзначила провідний фахівець з питань зайнятості Арбузинської районної філії Миколаївського ОЦЗ Шарата Оксана, підбиваючи підсумки заходу.
Автор: О. М. Шарата
21.10.2019 16:33
Останні новини «Культура та освіта» найближчих населених пунктів
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