ТОВ “Хмельницькінфоком”

обновлено 22 октября 2023 03:25 | Любар, Житомирская область
Використання технології RadioEthernet дозволяє формувати самі різноманітні по топології безпровідні мережі передачі даних.


Крім виходу в Інтернет клієнту дається можливість організації міжмережевої взаємодії з використанням опорної мережі “ХмельницькІнфоком”, а також організації каналу "точка-точка". Ці послуги використовують організації для об'єднання офісів, складів і виробничих площадок, що знаходяться в різних частинах міста.


ТОВ “ХмельницькІнфоком” будує єдину опорну мережу з розміщенням устаткування у високих точках міста. З цих пунктів можна передавати сигнал на відстань до 20-30 км з установкою напрямленої антени або на 10-12 км через секторну антену.
Організація виділеного радіоканалу дозволяє в багатьох випадках просто замінювати провідні канали зв'язку. У той же час існують сектори ринку, де в технології RadioEthernet, на теперішній час, немає конкурентів. Мова йде про домашні мережі.
При організації домашньої мережі один чи два будинки, а іноді і мікрорайон поєднуються в єдину локальну мережу за допомогою технології провідного Ethernet. Домашня мережа підключається до сервера “ХмельницькІнфоком” за допомогою RadioEthernet-каналу. Ці мережі створюються силами мешканців, або залучаються компанії-інтегратори, що спеціалізуються на даному сегменті ринку.


Отже, гнучкість, відносна дешевизна, швидкість підключення – риси технології RadioEthernet. В усьому різноманітті систем передачі даних і доступу в Інтернет ця технологія займає свою заслужену нішу.
22.10.2023 03:25
Объекты инфраструктуры «Технологии > Интернет» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIwMDEzIiwiMTQ0NTciLCIyMjMwNiIsIjI0MzMyIiwiMzUiLCIxOTg0NyIsIjEzNjExIiwiMTE4NTgiLCIyMzk2MiIsIjI0MTQ5IiwiMjk2NTIiLCIxNzkyOSIsIjI5NDQ5IiwiMzE0MjUiLCIxOTY4IiwiMjM5ODciLCIyMzQ0MyIsIjIxMjYwIiwiMjI2NjQiLCI1MzAwIiwiMTE5MCIsIjEwNzY1IiwiNDExMSIsIjE4NDgzIiwiMjMyMzIiLCIzMDA3MCIsIjE5NzI3IiwiMjAxMTYiLCIxMTA2NyIsIjQ0OTgiLCIzMDI2NSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGU2NDA0NmQ4MGFjNzE2MmNmNzRiYjZmYzI1MmZhMTAx
больше ▼