Кафе італійської та японської кухні ”Амічі”

оновлено 10 березня 2024 03:25 | Миргород, Полтавська область

Кафе знаходиться в самому центрі міста. Світла нова будівля. Тут поєднується домашня атмосфера і гарний дизайн. Постійно звучить тиха приємна музика. ” Амічі ” вирізняється серед інших закладів Міргорода. До нього хочеться зайти! Якщо Ви хочете поїсти смачної італійської та японської їжі, за розумні гроші – то Вам сюди !

Кухня та напої. Кафе невелике, затишне з різноманітним вибором їжі. Наші кухарі готують пасти, піцу, салати, суші і роли, а також гарячі страви та десерти. В кафе великий вибір вина, і звичайно смачана кава. Шеф -кухар уважно стежить за якістю продуктів і страв, постійно оновлюючи меню.

Розваги . Похід в ” Амічі ” може стати подією для дітей та дорослих. Кожну суботу та неділю ми проводимо захоплюючі кулінарні майстер -класи для наших маленьких гостей. Дітлахи, надівши кухарську уніформу, можуть власноруч приготувати піцу разом з пиццейолла і потім здивувати Вас справжніми кулінарними шедеврами власного приготування!

Послуги та оплата. У кафе або зателефонувавши можна забронювати столик, замовити доставку їжі додому або в офіс. Для відвідувачів ” Амічі ” діє дисконтна програма, вільний доступ до Інтернету. Зручні способи оплати рахунків ( готівкова та безготівкова, банківські картки, податкові накладні) .

Кафе « Амічі » – це місце, в якому приємно провести час з сім’єю і друзями, влаштувати бенкет, обговорити справи з партнером під час бізнес- ланчу. А можна просто зайти випити кави або келих вина.

Ми всіх зустрічаємо як своїх кращих друзів!

10.03.2024 03:25