2Х2реклама - виробництво зовнішньої реклами

оновлено 25 червня 2023 03:25 | Дніпро, Дніпропетровська область
Наше підприємство було засноване у 2002 році, колективом активних та цілеспрямованих професіоналів у галузі реклами. Величезний досвід роботи, власне обладнання та виробнича база, уміння правильно організувати процес виробництва дозволяють нам виготовляти якісну, оригінальну та сучасну продукцію.

Ми не є посередниками, а це означає, що Ви не будете переплачувати за виготовлений продукт та монтажні роботи, а терміни виконання замовлення будуть завжди чіткими. У будь-який зручний для Вас час Ви можете отримати кваліфіковану консультацію наших фахівців, здійснити гарантійне та післягарантійне обслуговування рекламних конструкцій. Для постійних замовників існує гнучка система знижок. Ми з успіхом працюємо по всій території України, сміливо даємо гарантію на продукцію, яку ми виробляємо і з повною впевненістю можемо заявити:

2Х2реклама - виробництво зовнішньої реклами на карті

Зберегти мапу як зображення
25.06.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Маркетинг, реклама» міста Дніпро
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Маркетинг, реклама» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNzk2IiwiMTE0NjIiLCIxMzI2IiwiMTQ3NTMiLCIzMDcyOSIsIjI5ODExIiwiMTg3NzAiLCIxNDE1OSIsIjI5NjgxIiwiMjk5NTUiLCIyMTA1NSIsIjE4NzkxIiwiMTY4MTMiLCIyODY3MCIsIjE0MDUiLCIxMjczIiwiMzAwNjEiLCIzMTYwNCIsIjMwNjE0IiwiMzE2NDQiLCIyODcyNSIsIjMxMzU0IiwiMzA5MDEiLCIzMTY3MiIsIjMwMjQyIiwiOTMxIiwiMTk0NCIsIjI5NTgyIiwiMzE1MDUiLCIzMDIzMCIsIjI4NzIzIiwiMTM3NjIiLCIxOTg1MCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGNhNjQ2ZGRiODRiZmI4ZTliZDMzMDI1ZTc5Zjg4YTdk