Пансіонат «Сонячна Долина»

оновлено 17 грудня 2023 03:25 | Поляна, Закарпатська область

Пансіонат «Сонячна Долина» Поляна розташований в урочищі Тихий у бальнеологічній курортній зоні Закарпатської області неподалік від міста Свалява. Курорт оточений гірськими хребтами і знаходиться на висоті 340 м. над рівнем моря. Пансіонат спеціалізується на лікуванні цілющою водою «Поляна Квасова», ефект якої позитивно впливає на роботу кишково-шлункового тракту, а також допомагає при панкреатитах, захворюваннях печінки, нирок та цукровому діабеті. Лікувальний центр пансіонату має сучасне обладнання для діагностики захворювань різних систем організму і пропонує ряд програм по попередженню і реабілітації хворих, до яких входять водні процедури, масажі, аквааеробіка, соляна камера, фізіотерапія і методи нетрадиційної медицини. Номери пансіонату мають кабельне телебачення, міні-бари, швидкісний Інтернет і обслуговуються щодня. На території діє діловий центр, обладнаний факсимільною технікою і автостоянка під відеонаглядом. Під час перебування у пансіонаті можна замовити різноманітні екскурсії.

Номери:

  • «Стандартний» (30 кв. м., окремі ліжка або двоспальне на вибір, журнальний стіл, праска, душ, фен);
  • «Напівлюкс» (38 кв. м., двомісне ліжко, диван, журнальний стіл, праска, душ, фен);
  • «Люкс» (60 кв. м., двокімнатний, двоспальне ліжко, диван, журнальний стіл, праска, душ, фен);
  • «Люкс» підвищеної комфортності (90 кв. м., двокімнатний, двоспальне ліжко, диван, журнальний стіл, праска, душ, фен);
  • «Апартамент» (105 кв. м., двокімнатний, двоспальне ліжко, диван, крісла, камін, журнальний стіл, праска, джакузі, душ, фен).

Харчування: триразове або п’ятиразове в залежності від дієти і призначеного лікування.

17.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» села Поляна
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjQyNzMiLCI0MjYyIiwiNDI5MCIsIjM2MzAiLCIzNTgxIiwiMzY0MSIsIjQyNzAiLCI0Mjc5IiwiMzYxOSIsIjM4NzEiLCI5NzkiLCIzNzcyIiwiMzc4MSIsIjM4MjgiLCIzODY5IiwiMzg2NSIsIjM4MTIiLCIzODY3IiwiMzg2NiIsIjM4NzQiLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzU1NCIsIjM1NTMiLCIzNTUwIiwiMzU1MSIsIjM1NDkiLCIzOTMwIiwiMzkzMSIsIjM5MjciLCIzOTI2IiwiMzkyOCIsIjM0ODAiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzNTM0Il19XyMkX1NFR0grJCQkZTEzZDk1ZmZjOTEzMjUwYjY0NjdmNzVkNjI1NzU1OGY=