«ВІП ТАКСІ ЛЬВІВ» — таксі представницького классу, аренда автомобілів з водіями

оновлено 04 лютого 2019 00:00 | Львів, Львівська область
Компанія «ВІП ТАКСІ ЛЬВІВ» пропонує жителям та відвідувачам міста послуги легкових транспортних засобів представницького, бізнес та преміум класів для перевезень по місту або за його межами. Підприємство має в своєму автопарку такі види авто, як Тойота Corolla, Camry, Лексус ES250, Mercedes E-class, S-class і V-class, мікроавтобуси та автобуси Man і Neoplan. Техніка завжди підтримується в належному стані, справна та прибрана. Обслуговують клієнтів досвідчені водії. У переліку послуг, запропонованих компанією:
• замовлення таксі;
• оренда автомобілів преміум класу з досвідченими водіями для різного виду поїздок;
• зустріч клієнтів в аеропорту, на ж / д вокзалі або автостанції з доставкою на зазначену адресу;
• трансфер;
• транспорт для весільного кортежу;
• послуги кур'єра, доставка квітів, продуктів харчування, ліків, посилок та ін.;
• перевезення пасажирів за різними напрямками. Замовлення таксі і оформлення автомобілів в оренду здійснюється по телефону. Служба таксі працює цілодобово.

«ВІП ТАКСІ ЛЬВІВ» — таксі представницького классу, аренда автомобілів з водіями на карті

Зберегти мапу як зображення
04.02.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Таксі» найближчих населених пунктів
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