«Quick bus» — пасажироперевезення, оренда автобусів

оновлено 28 грудня 2019 00:00 | Рівне, Рівненська область
Транспортне агентство «Quick bus» спеціалізується на організації та виконанні пасажирських перевезень по Україні та країнами Європи. Поїздки здійснюються на підготовлених комфортабельних транспортних засобах — мікроавтобусах і автобусах. Автопарк включає у себе авто таких марок, як Renault, MAN, EOS, Setra.
Компанія пропонує обслуговування урочистих заходів, ділових поїздок, організацію трансферу, виконання замовлень підприємств та приватних осіб з пасажироперевезень, оренду автобусів. Розрахунок вартості залежить від маршруту прямування, кількості місць в автобусі, а також часу орендування транспорту. Бронювання пропонується виконати через спеціальну форму на сайті або по телефону. Менеджери допоможуть підібрати засіб і розрахувати вартість поїздки.

«Quick bus» — пасажироперевезення, оренда автобусів на карті

Зберегти мапу як зображення
28.12.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE3ODUyIiwiMjMyMTQiLCIyMjk3MSIsIjEyMTE1IiwiMjI4MjYiLCIzMDgwNiIsIjE4MzkzIiwiMzA4MjciLCIyMjk4MyIsIjIyOTY1IiwiMzAyMDIiLCIyMzcwOSIsIjMxMzgxIiwiMzIwNjIiLCIzMTUzNiIsIjIyOTc5IiwiMjI5ODIiLCIzMDkxMiIsIjIyOTczIiwiMjU4NjQiLCIzMDczMiIsIjIyNTc1IiwiMjI5NzQiLCIyMjk2MCIsIjIyOTgwIiwiMjI5NjMiLCIyMDk3OCIsIjE5NzQ3Il19XyMkX1NFR0grJCQkMGNkODc5NDU5N2UyMzg4ZjA4NzJiYWZiMWM5OTlmMjE=