Магазин "Карапуз"

оновлено 16 січня 2019 00:00 | Тернопіль, Тернопільська область
Прокат дитячих товарів у м. Тернополі!!!

У нас найбільший асортимент і найнижчі ЦІНИ!!
Знижки+Подарунки постійним клієнтам!

Ми постійно працюємо над над розширенням асортименту та покращенням якості наших послуг. Чим ми керуємось при цьому? Та тим же, що й ви, обираючи найкраще для ваших малюків, адже перш за все- ми всі молоді мамочки і татусі! Ми прекрасно знаємо (адже переконались на власному досвіді) з чим зіштовхується сім’я, коли у ній з’являється малятко! Скільки всього необхідно купити, і як швидко ці речі стають непотрібними. Надаємо у прокат:
*електроні ваги
*качельки, гойдалки
*крісла-шезлонги
*ходунки, пригунки
*розвиваючі ігрові центри
*манежі
*автокрісла
*стільчики для годування
*коляски
*різны цікаві іграшки
*костюми для фотосесій
*карнавальні костюми
..це ще не повний список того, що ви можете взяти у нас в оренду саме тоді, коли вам це потрібно, і повернути, як тільки потреба у цьому відпаде!
16.01.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Торгівля > Товари для дітей і мам» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNTEwIiwiMzUzOSIsIjI0ODI5IiwiMzE5OTciLCIzMDM4MiIsIjMxMDcxIiwiMjkxMTkiLCIxODQ0MCIsIjIyNzAzIiwiMjQ4MDYiLCIyMDk1OCIsIjMwOTA1IiwiMjkyMTciLCIyMjM3NCIsIjI4ODkzIiwiMzE4NzciLCIyNTczMiIsIjI0MjYyIiwiMjg2NzYiLCIyOTcwMyIsIjIyMTY4IiwiMjkwNjQiLCIxODI5NyIsIjI4ODE4IiwiMjI1NzYiLCIzMTU0MyIsIjMxMzYwIiwiMTQ1NTUiLCIzMTg0NCIsIjIyODUzIiwiMjQzMDAiLCIzMTgzNSIsIjMxNjIyIiwiMjQ3MzUiLCIyMjYxNiIsIjI5OTkzIiwiMjk0MTYiXX1fIyRfU0VHSCskJCQyZTk4NmExMmVhOGM0NGRiZjBlMjQyMzVhZTZlMWQwMA==
більше ▼