ПП "alarm" - охоронно-пожежні сигналізації

оновлено 22 серпня 2023 09:00 | Львів, Львівська область
Для того, щоб бути впевненим у захисті свого будинку, квартири чи офісу від проникнення злочинців, необхідно подбати про охорону цих об’єктів. Сучасна охоронна система необхідна в заміських будинках чи котеджах. А в багатоквартирних будинках про посилену охорону слід подбати тим, чиї квартири розташовані на першому й останніх поверхах, а вікна – поруч з балконами, пожежною драбиною або піддашком під'їзду. У таких випадках рекомендується встановлювати на вікна решітки. Однак і це не гарантує захист від зловмисників. Безпека багатоквартирного будинку залежить від наявності прибудинкової охорони, пропускної системи та індивідуального захисту квартир власників.

Саме розробленням та встановленням найрізноманітніших сучасних систем охорони займається компанія Alarm у Львові.

Підприємство відносно молоде, але за час свого існування та активної діяльності встигло впровадити кращі інноваційні технології в системах безпеки. Компанія тісно співпрацює з багатьма клієнтами по всьому місту та області та готова вчасно надати допомогу за першої вимоги.

Серед послуг підприємства – встановлення:
- Охоронної системи з відеофіксацією. Багато людей помилково вважають, що передавання і запис відео займають тривалий час. Однак у сучасній охоронній системі все влаштовано по-іншому: на пульт надсилаються знімки, які миттєво склеюються у відеоряд. На передачу фото не впливає швидкість Інтернету.
- Забезпечення енергонезалежності охоронних систем. Особливість обладнання полягає в тому, що контрольна панель не вимагає під’єднання до джерел електрики. Термін експлуатації батарей становить близько 4 років. Охоронна система вмикає передавач сигналів тільки в екстрених випадках.
- Монтаж систем відеоспостереження.
- Установка систем пожежної безпеки.
- Встановлення пожежної сигналізації.
- Монтаж охоронних систем.
- Установка СКУД;
- Монтаж систем оповіщення.

Детальніше про наші послуги читайте тут: https://alarm.lviv.ua/pro-nas

Звернувшись до нас одного разу, ви зможете користуватися нашими послугами для виконання багатьох інших!
Активність в соцмережах

ПП "alarm" - охоронно-пожежні сигналізації на карті

Зберегти мапу як зображення
22.08.2023 09:00
Об'єкти інфраструктури «Технології > Системи безпеки» міста Львів
Об'єкти інфраструктури «Технології > Системи безпеки» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE5OTg5IiwiMjU3NDciLCIxOTA4NCIsIjE5NzIiLCIyOTk4MiIsIjI4ODM5IiwiMTk3MjQiLCIxNDE1OCIsIjMxNTkwIiwiOTk1IiwiMjI1ODkiLCIzMDA4MSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDI3ZDEyZWVmMmJiNDM2ZGE0NWFkNDNiZWQyMDQ4YmU2