Mixnet - интернет провайдер

оновлено 21 березня 2021 03:31 | Радомишль, Житомирська область
Mixnet – це прогресивна сучасна телекомунікаційна компанія, яка вже 10 років працює на ринку України, надаючи послуги підключення до високошвидкісної мережі Інтернет та цифрового телебачення і забезпечуює своїх абонентів стабільним якісним зв’язком та інноваційними сервісами.

Команда Mixnet – це професіонали, що люблять свою справу та бажають неперервно розвиватись. Крокуючи в ногу з технологічним прогресом, ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам світ нових можливостей, а також забезпечувати максимально комфортні та вигідні умови взаємодії з нами.

Компанія Mixnet здійснює свою діяльність у м. Києві, а також у Київській, Житомирській, Запорізький, Харківський, Одеській, Івано-Франківській, Тернопільській областях та володіє повним набором ліцензій на надання послуг фіксованого зв’язку на територіях покриття своєї мережі. Постійно працюючи на залучення нових абонентів та розширення своєї географії, компанія продовжує будувати та вводити в експлуатацію нові сегменти мережі.

Ми ретельно стежимо за тим, щоб заявлені нами якість та об’єм послуг завжди відповідали реально наданим. Формуючи широкий набір послуг та гнучкі тарифні плани, ми прагнемо задовольнити можливості і потреби кожного абонента. Постійно діючі програми лояльності та періодичні акції дозволяють нашим клієнтам не лише заощаджувати, але і отримувати приємні сюрпризи, а дружба з нами стає цікавою та насиченою.
21.03.2021 03:31
Об'єкти інфраструктури «Технології > Інтернет» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE0NDU3IiwiMTI0NTIiLCIxMzYxMSIsIjExODU4IiwiMjM5NjIiLCIyNDE0OSIsIjI5NjUyIiwiMTk4NDciLCIxNzkyOSIsIjI5NDQ5IiwiMzE0MjUiLCIxOTY4IiwiMjAwMTMiLCIyMzk4NyIsIjIzNDQzIiwiMjIzMDYiLCIyNDMzMiIsIjM1IiwiMjI2NjQiLCIxODQ4MyIsIjIxMjYwIiwiNTMwMCIsIjExOTAiLCIxMDc2NSIsIjMwMDcwIiwiMjMyMzIiLCI0MTExIiwiMTk3MjciLCIxMTA2NyIsIjQ0OTgiLCIyMDExNiIsIjMwMjY1Il19XyMkX1NFR0grJCQkMThjOTkxMTQ5NzE3OGM2N2E5OWI0NGNiMzY5MDQ4MGM=