XRoom - квест кімнати

оновлено 28 серпня 2023 08:00 | Львів, Львівська область
Бажаєте відчути прилив адреналіну, зміцнити командний дух та отримати море позитивних вражень? Банальні походи в кіно вже набридли? Чудовий вибір - квест кімната! Ми пропонуємо Вам унікальну можливість відвідати квест рум у Львові! Компанія XRoom пропонує кілька квестів на вибір. Наші кімнати Ви точно запам’ятаєте надовго!
Що таке квест в реальності?
Квест рум – це новий, модний напрям у сфері розваг та активного відпочинку, що набуває популярності у всьому світі. У приміщення заходить команда з 2-4 учасників, яким необхідно виконати ряд певних завдань у реальності, щоб вибратись з нього. Кожна кімната має свої декорації, історію та сценарій. Так, наприклад, занурюючись в атмосферу квесту Ви перевтілюєтесь у шпигуна або дослідника, шукача скарбів, героя фільму або книги.
Звісно, задача вийти з приміщення не така банальна, як може здатися на перший погляд. Якщо під час гри один з учасників відмовиться виконувати завдання, то команді буде складно дійти до кінця. Кожна кімната приховує спеціальні підказки у вигляді тих чи інших предметів, які допоможуть вирішити завдання. Якщо задача виявиться складною, ми надамо підказки. Але не будьте впевнені, що ми допоможемо у всьому – ви маєте керуватися логікою, думати та вчитися працювати в команді.
Наші квест руми у Львові – чудова можливість цікаво, ефективно провести час компанією друзів або колег. Так, наприклад, якщо Ви святкуєте День народження в квест кімнаті це може стати яскравим моментом в житті іменинника та гостей.
Ми пропонуємо подарунковий сертифікат на відвідування квест кімнати для 2-4 учасників.
Якщо Ви плануєте відпочинок у Львові, відвідайте квест кімнати XRoom! Тоді місто Лева подарує Вам масу незабутніх вражень.
Не знаєте як цікаво відпочити? Хочеться влаштувати невеликий корпоратив з друзями або колегами? Ми допоможемо вам. Зареєструйтесь прямо зараз та отримуйте заряд позитивних емоцій!
Активність в соцмережах

XRoom - квест кімнати на карті

Зберегти мапу як зображення
28.08.2023 08:00