Послуги фотографа

оновлено 27 квітня 2019 00:00 | Костопіль, Рівненська область
Фотосесія для Мережі — швидко і якісно сфотографую Вас на класну "аватарку" для соціальних мереж. Нічого зайвого. Чудовий спосіб зекономити свій час і гроші.
Портретна фотосесія — на портфоліо, на заздрість подругам та друзям чи на аватарку для соціальних мереж :)
Міська фотосесія — Ви у вишуканому вбранні на маловідомих затишних вулицях чи двориках Вашого міста.
Lifestyle фотосесія — унікальна можливість побачити себе зі сторони. Ви займаєтесь улюбленою справою, котра є елементом Вашого життєвого стилю.
Студійна фотосесія — полюбляєте яскраві спалахи та красиві відблиски в очах? Тоді це для Вас.
Love Story — у Вас є близька людина і хочете матеріалізувати мить Вашого щастя? Я допоможу втілити глибину ваших почуттів у фотознімках!
Trash the dress — маєте в шафі весільну сукню, котру вдягали раз в житті? Бережете для когось? Навіщо, якщо Ви зможете отримати безліч задоволення від фотосесії у ній в екстремальних і несумісних з весіллям місцях! Не шкодуйте своєї сукні, вона теж прагне пригод!
Весілля?.. Можна і весілля! Особливі умови
Дітей — зовсім маленьких і майже дорослих — на листівки бабусям, родичами для милування та вихваляння у офісі. Якісне фотообладнання якнайкраще передасть щирість і природність Вашого малюка на фотознімках!
27.04.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Послуги > Фото і відео зйомка» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyODQ1IiwiMjk2MTYiLCIyODg5OCIsIjkwMTIiLCIyNDU4MSIsIjcyOSIsIjE3MzYwIiwiMTQ1MzkiLCIzMDYxIiwiMTA3ODAiLCIxNjkwMiIsIjE4NTgyIiwiMzA2OTciLCIyMTE3OCIsIjIzMjMwIiwiMTUwNyIsIjEyNTAiLCIxNjY0NSIsIjI0MTMiLCIxOTM0MSIsIjI4OTQ3IiwiMjQwNDIiLCIxODQzNCIsIjI5OTMzIiwiMzAwNzEiLCIyOTg0MCIsIjIzODAiLCIyODQ5NSIsIjMxNzI4IiwiMjQwNTYiLCIyOTk2NSIsIjE4NjQiLCIxODc4OSIsIjE5MDk5IiwiMTQzMTciLCIxNjc3MyIsIjE3NzM2IiwiMTgyNjMiLCIxODIwNiJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDI0YzkwYmI3YWE2YjZhZTMxNDg5YTljYmE0YTA4ZThh