Хімчистка - пральня

оновлено 25 січня 2019 00:00 | Кам'янець-Подільський, Хмельницька область
Ми завжди раді бачити Вас нашими клієнтами! За тривалий час на ринку головним нашим критерієм є якість послуг! Постійне оновлення хімікатів, стеження за новими віяннями на виставках дозволяє нам утримувати всі ці роки стабільність нашої якості. Працюємо на препаратах провідних світових виробників - Франція, Італія, Німеччина. Дуже вдячні всім нашим постійним клієнтам за довіру. Ми і надалі не будемо змінювати наші пріоритети. Завжди для Вас готові виконати:

- Чистку текстильних виробів в машині хімічній обробці, що дозволяє обробляти широкий асортимент виробів (як за складом тканин, так і за рівнем забруднення), обробка підсилювачами і антистатиками, аппретірующімі засобами, які покращують гриф почищених виробів і дозволяють їх подальшу паро-вологу обробку виконувати якісно, нанесення засобів із захистом від молі, прасування і відпарювання, особливу увагу підкладковим тканинам і фурнітурі)
- Аквачищення весільних суконь (ручна обробка будь-якого подолу вироби, окрему увагу стразам, фурнітурі, каменям, робота з усіма додатковими аксесуарами)
- Аквачищення або хімчистку пуховиків і виробів верхнього одягу з будь-яким наповнювачем (пятновиводка, робота майстра з кожним виробом - зачистка в ручну і спеціалізована сушка)
- Чистку подушок із заміною напірника (кварцування і бактерицидна обробка вмісту подушки з додаванням антистатику, наповнення в новий напірник (клієнт вибирає якість напірника сам)
- Чистку пледів і покривал також ковдр, будь-якого спального приладдя (ручна пятновиводка, ручна зачистка обох сторін вироби, спеціалізована сушка, ароматизація вироби)
- Чистку і аквачищення гардин, тюлі, штор, скатертин (обробка підсилювачами, прання і ополіскування згідно ГОСТів, ароматизація вироби)
25.01.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Послуги > Пральні та хімчистки» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIzODI4IiwiMzIwMDciLCIxNzA4NCIsIjIyNDAwIiwiMzA1NjciLCIyODczMiIsIjI0OTE1IiwiMjQ0MjMiLCIzMTQ0MSIsIjIwODUzIiwiMTY4MjEiLCIxNjc5NiIsIjMxOTkyIiwiMjg4ODYiLCIyNDc2OSIsIjMwMDEwIiwiMzA4NTIiLCIyOTk5NiIsIjIwMjc1IiwiMzE4MTEiLCIyODcyNyJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGU1MWQ3ZWI2NWFiNDM5NTFjODUzZTFhNGFkMWIxZGY2