Кадрове агентство «Тандем» — підбір персоналу

оновлено 26 серпня 2019 00:00 | Чернівці, Чернівецька область
Кадрове агентство «Тандем» спеціалізується на підборі фахівців різних напрямків: керівний персонал, керівники середньої ланки, торговий, офісний персонал та фахівців IT-group. Кожен підібраний командою агентства кандидат відбирається по необхідним професійним, діловим та особистим якостям відповідно до вимог роботодавця по кожній окремій вакансії. Організація співпрацює з крупними підприємствами регіону та країни.
Для тих, хто шукає роботу, агенція пропонує ознайомитися з інформацією про вільні вакансії, умови пошуку роботи, способи отримати допомогу спеціалістів у складанні резюме, підготовці до співбесід та ін. За консультацією пропонується звернутися до менеджерів.

Кадрове агентство «Тандем» — підбір персоналу на карті

Зберегти мапу як зображення
26.08.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Кадрові агентства» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI0MDAwIiwiMjQwMTIiLCIyNDAxMSIsIjI0MDAzIiwiMjIzOTIiLCIzMTU4MSIsIjIzOTQ0IiwiMjQwMDgiLCIzMTQ2NSIsIjMxODg3IiwiMjQwMTQiLCIyNDAyNiIsIjI0MDEzIiwiMjQwMjUiLCIxNTI2MSIsIjI1ODUxIiwiMjQwMjAiLCIzMDAyMSIsIjI0MDAxIiwiMjM5MTgiLCIyNDAwNiIsIjI5Mjg4IiwiMjQwMjEiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ2ODllNDU5NTg4YTdmYmQ3YjViYjQ0OTlhNGNjMGZiZg==