Експертна оцінка майна

оновлено 08 листопада 2020 03:28 | Яготин, Київська область
Нижче наведено вартості робіт з експертної оцінки різних видів майна. Будь ласка, зверніть увагу, що ціни є орієнтовними та можуть бути змінені як і більшій, так і у меншій бік, враховуючи особливості кожного конкретного випадку. З метою заощадження Вашого часу готовий звіт про оцінку майна може бути надісланий Вам за допомогою кур'єрської служби доставки.

Послуга Вартість робіт та строк виконання
Оцінка квартир (гаражів, паркінгів). Докладніше… від 300 грн, 1 день
Оцінка землі. Докладніше… від 500 грн, 1-2 дні
Оцінка будинків, дач. Докладніше… 400-800 грн, 1 день
Оцінка нерухомості
(приміщення: офіси, магазини, склади; будівлі та споруди). Докладніше… від 700 грн, 1-2 дні
Оцінка комунального майна
(для оренди нерухомості у комунальній власності). Докладніше… від 2000 грн, 2-3 дні
Оцінка автомобілів. Докладніше… від 350 грн, 1 день
Оцінка обладнання. Докладніше… від 500 грн, від 1 дня
Оцінка акцій та корпоративних прав. Докладніше… договірна, від 1 дня
Для отримання докладної інформації щодо того чи іншого типу майна або майнових прав, будь ласка, перейдіть на відповідну сторінку нашого сайту. Справа в тому, що процедури визначення вартості та необхідні документи для, наприклад, квартири та для пакету акцій є абсолютно різними, а тому всю цю інформації не можна вмістити на однієй сторінці із тарифами.

Що таке звіт про експертну оцінку майна

Одним з найбільш розповсюджених загальних питань щодо проведення експертної оцінки майна всіх видів є питання про те, як виглядає результат нашої роботи. Тобто що клієнт отримує у після звернення до оцінювача. Згідно чинного законодавства результатом проведення оцінка майна є звіт про оцінку. Структура та зміст такого звіту чітко регламентовані. Звертаємо Вашу увагу, що звіт про оцінку – ще брошура (а не довідка, як багато хто вважає), об’єм якої залежить від складності оцінюваного об’єкта, але в практиці не може бути меншим за двадцять аркушів. Ми спеціально розробили відео про те, як виглядає звіт про оцінку нерухомості, тому що, як то кажуть, краже один раз побачити, ніж сто разів почути.:-) На відео розповідається про те, як виглядає звіт про експертну оцінку саме нерухомості, проте всі загальні положення є однаковими і для звіту про оцінку майна й любого іншого виду.

Дозвільні документи для проведення оцінки майна

Другим номером у нашому рейтингу найчастіших питань від нових клієнтів є: "А чи є в Вас ліцензія на проведення оцінки майна?" Так, ми маємо всі дозвільні документи на проведення експертної оцінки. Таких документів є чотири: три щодо оцінювача (кваліфікаційне свідоцтво, свідоцтво про внесення інформації про оцінювача до реєстру Фонду державного майна України, свідоцтво про підвищення кваліфікації оцінювача) та один щодо оціночної компанії (сертифікат суб’єкта оціночної діяльності). Також необхідно звертати увагу та те, чи вказано в цих документах саме той тип майна, який Вам потрібно оцінити. В нас, наприклад, відкриті всі напрями (спеціалізації), окрім оцінки антикваріату (оцінкою якого ми власне і не займаємось). Для отримання більш подобної інформації щодо документів, які повинні мати оцінювач та оціночна компанія, рекомендуємо прочитати статтю: "оціночна компанія".

Також ми будемо раді відповісти на всі Ваші питання телефоном, електронною поштою або при особистій зустрічі у нас в офісі, місце розташування та графік роботи якого вказані у розділі "контакти" нашого сайту. Дзвоніть, пишіть, завітайте!
08.11.2020 03:28
Об'єкти інфраструктури «Нерухомість > Експертиза, оцінка» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE0NjkwIiwiMTg4MDUiLCIyMjI4MCIsIjIwNjciLCIzMTYwOCIsIjE2NzI3IiwiNDUzNyIsIjE3MTI1IiwiMTQ3MTMiLCI3MzU2IiwiMTQ1OTIiLCIyMjcyMiIsIjIzMzMyIiwiMjIxOTIiLCIyNTA0NyIsIjE3NDg4Il19XyMkX1NFR0grJCQkMzFiMDk2OGYwMWQyZGEwYTNkODI2MTVlZWNjOTAzNzg=