Агенство нерухомості «Реаліт»

оновлено 15 травня 2019 00:00 | Бучач, Тернопільська область
На перше місце ми завжди ставимо бажання наших клієнтів. Ми цінуємо свою репутацію та сподіваємося, що звернувшись до нас, Ви залишитеся нашим клієнтом на тривалий час, рекомендуючи наше агенство нерухомості своїм друзям і знайомим.

Один з основних принципів нашої роботи - це індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Агенство нерухомості «Реаліт» гарантує оперативний пошук, надає юридичні гарантії, а також повну координацію дій з партнерами по угоді : банками, страховиками, оцінювачами, нотаріальними конторами.

Наше агенство нерухомості повністю супроводжує клієнта до моменту підписання акту передачі нерухомості від продавця покупцеві або від орендодавця орендарю .



НАШІ ПЕРЕВАГИ:

Вичерпна інформація про об'єкти нерухомості

Робота виключно в інтересах клієнта

Консультації на основі знання реальної ситуації на ринку нерухомості

Сучасні методики підбору та презентації об'єктів нерухомості

Зручність

Підбір безліч пропозицій з величезної бази даних

Консультації по телефону та за електронною поштою

Економія часу

Супровід угод

Фінансова безпека угод

Реальне вирішення питань

Гнучка цінова політика

Конфіденційність

Прозорість

Оперативна служба показу об’єктів.



Основні напрями діяльності:

1. Купівля та продаж нерухомості.

Надаємо покупцям обширну базу об'єктів нерухомості, пропонуємо послугу показу об'єктів, займаємося пошуком варіантів купівлі житла з врахуванням інтересів покупців, побажань та фінансових можливостей покупців.

2. Комерційна нерухомість.

Разом з житловими об'єктами, займаємося продажем та підбором комерційної нерухомості: офісні, складські приміщення, торгівельні площі, земельні ділянки під забудову об'єктів комерційної нерухомості.

3. Оренда .

Допомагаємо підібрати для Вас чи здати в оренду Вашу нерухомість .

4. Повний юридичний супровід при оформленні документів та операцій в цілому.

Співпраця з нами захищає покупця з юридичної сторони, оскільки в процесі підготовки об'єкта до продажу, проводиться комплексна перевірка документів, операції проводяться з урахуванням всіх юридичних законів.

5. Заключення договорів на проведення послуг з продавцями та покупцями.

Комплексна робота проводиться нами для тих об'єктів, з господарями яких заключений договір на виконання робіт, що зобов'язує обидві сторони, гарантує якість виконуваної роботи.

6. Страхування нерухомості.

Співпрацюємо з страховою компанією - « Провідна», яка надає страхові послуги у сфері нерухомості(будинки, квартири, майно).



Вашій увазі на сайті www.realit.in.ua - регулярно оновлювлюється база об'єктів нерухомості м. Бучача і району: квартири на вторинному ринку, новобудови, заміські будинки, дачі, земельні ділянки під забудову, комерційна нерухомість. Також Ви можете отримати консультацію з усіх питань, що належать до категорії - нерухомость .

Професіоналізм і ріелторська етика, добра репутація та висока якість послуг - ось основні принципи, з якими працює компанія "Реаліт". Незалежно від Вашого положення і достатку, ми будемо професійно вирішувати Ваші проблеми та захищати Ваші права та інтереси на всіх етапах нашої співпраці. Сподіваємося, що співпраця з нами буде приємною та корисною для всіх наших клієнтів.

15.05.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Нерухомість > Агентства нерухомості» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE4NTI2IiwiMjAxNTEiLCIyMjMxMSIsIjE4NjU0IiwiMTM5NzEiLCIyMjc3NiIsIjE0MDIiLCIyNDAzOCIsIjMwMDI3IiwiMzE0NzQiLCIyMjg5NCIsIjMxNDc3IiwiMzE5MzYiLCIzMjAxNSIsIjMxMDQ4IiwiMzEwMTIiLCIzMDcwNSIsIjEyIiwiMzAwMDUiLCIyNDU4OSIsIjIyNDgzIiwiMzE0NDgiLCIxNDg0NCIsIjE4NTc2IiwiMTQ3NjMiLCI0NDY2Il19XyMkX1NFR0grJCQkNGEwN2MxN2E2NTc4YzI5YzU0ZmI1NjFhNjkwNzQzZjE=