Салон краси "ОК Студіо"

оновлено 21 травня 2023 03:25 | Хмельницький, Хмельницька область
"За красою - до нас!"

Салон краси "ОK Студіо" працює з 2020 року, але уже завоював довіру клієнтів, багато з яких регулярно звертаються за послугами. Обирають вони його через широкий асортимент послуг в індустрії краси, кваліфікованих та досвідчених майстрів, які прислуховуються до побажань клієнта, професійні матеріали та оснащення, помірні ціни та приємну атмосферу.

Серед послуг які пропонує салон:

Перукарські: - стрижка, фарбування, укладка, накрутка, догляд за волоссям (холодний та гарячий ботокс, нанопластика, кератин), формування весільних та вечірніх зачісок, плетіння, чоловічі та дитячі стрижки, камуфлювання бороди.
Nail-сервіс - чистка нігтів, однотонне покриття, френч, дизайнерське оформлення нігтів, корекція, нарощування, укріплення, зняття покриття та догляд за нігтьовою пластиною, педикюр.
Перманентний макіяж - татуаж брів губ та очей, корекція.
Усі послуги виконуються професіоналами та з допомогою якісних матеріалів та найновішого обладнання.

У салоні дуже приємні ціни, які не впливають на якість процедур.

Також салон пропонує постійні знижки та акції.
Активність в соцмережах

Салон краси "ОК Студіо" на карті

Зберегти мапу як зображення
21.05.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Краса > Салони краси» найближчих населених пунктів
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