Салон краси Анни Лісовець

оновлено 25 серпня 2023 09:00 | Трускавець, Львівська область
Ви готуєтеся до весілля, вирішили поміняти образ, шукайте перукаря для всієї родини або просто хочете яскраві нігтики? Студія краси Анни Лісовець в місті Трускавець чекає на вас.

Наше кредо - краса від верхівки до п'ят. Ми пропонуємо перукарські послуги, від найпростішої стрижки до фарбування методом шатушь і балаяж, догляд за нігтями (манікюр, педикюр, лікування нігтьової пластини), послуги візажиста, бровиста (і це далеко не все – заглядайте в розділ «Послуги»).

Творець салону - Анна Лісовець - перукар з п'ятнадцятирічним стажем, топовий колорист, душа і енергія салону. Всі майстри студії пройшли з Анною довгий спільний шлях. Сьогодні в салоні вас зустрічає команда професіоналів, злагоджено і з задоволенням працюють разом ось уже дев'ять років.
Активність в соцмережах

Салон краси Анни Лісовець на карті

Зберегти мапу як зображення
25.08.2023 09:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Салони краси» найближчих населених пунктів
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