Косметолог

оновлено 12 травня 2019 00:00 | Нововолинськ, Волинська область
Догляд за шкірою - це ціле мистецтво, яке потребує непідмінного професіоналізму та систематичного підходу. Пропоную вам широкий спектр косметологічних послуг:
- чистка обличчя;
- омолоджуючі та лікувальні процедури по догляду за обличчям;
- пілінги;
- апаратний масаж обличчя;
- ультразвук;
- оформлення та корекція брів;
- індивідуальні консультації та підбір засобів;
- УНІКАЛЬНА послуга - масаж равликами.

Головний компонент у незвичній процедурі — густий слиз, який виділяють слимаки. Це — цілющий секрет, який гоїть рани і опіки, “розсмоктує” рубці”. До його складу входять колаген, еластин, фермент протеаза, алантоїн, вітаміни А, С, Е, В6 і В12. Ці речовини необхідні молюску у випадку, якщо порушиться цілісність його мушлі. Якщо кожного дня пускати равликів у “мандри” по ушкодженій шкірі, можна позбутися атрофічних і гіпертрофічних рубців, розтяжок, постакне, покращити структуру шкіри, вирівняти її тон, зволожити та зняти запалення.

Пам'ятайте: тільки відповідальний та компетентний фахівець зможе вирішити ваші проблеми та підтримати Вашу Красу!
12.05.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметологія» найближчих населених пунктів
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