Сторожинецький РЕМ ПАТ «Чернівціобленерго»

оновлено 23 лютого 2024 12:15 | Сторожинець, Чернівецька область
Основним видом діяльності ПАТ «Чернівціобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Чернівціобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
23.02.2024 12:15
Ви коли думаєте дотримуватись графіку відключень
відповісти (0)
Це просто піздец якийсь, якого фіга блять по клинівській стільки планових робіт і відключень. Світла блять і так на день немає 14 годин, а тут кожного тижня по 1 або 2 дні немає світла до 18:00, як що в нас тут така неочищена ділянка чи що ? Тоді що робили до цього всі роки? Чи невже неможна планові роботи робити підчас вимкнення світла ? Блять невже не можна створити якийсь чат з графіками або людям по каналах соціальних мереж доносити інформацію. Щей буває що взагалі не за графіком 2 групи, працюють дають на годину пізніше вимикають на пів години раніше.
відповісти (0)
село Михальча, частина Героїв Майдану не відповідає 6 групі як вказано на сайті обленерго, світло вмикають значно менше чим вказують графіки - буває що всього 1.5 години на день, інші вулиці живляться по іншому якомусь графіку і значно більше. Якщо так несправедливо буде й далі зустрінемось в суді
відповісти (0)
Чому не дотримуються графіку?Діти в хаті мерзнуть,немає світла 6 годин.Буду дзвонити на горячу лінію призеденту,задовбали
відповісти (0)
Працюють там одні алкаші ,лінії збили всі в одну, якщо поломка в с.Панка світла нема в ближніх селах бо лінія одна. А воно алкаш ходить і шукае де би поспати.Самий кримінальний отг сторожинець,бардак скрізь від лікарні до світла.
відповісти (0)
Навіщо оприлюднювати графіки, якщо їх ніхто не дотримується. В.Кучурів кут Рутка - більше 9-ти годин без світла, хоча по графіку кожні 3 години.
відповісти (0)
Я з Банилова. Вижницький Район. Ці суки навіть не дотримуються графіку! Мягко кажучи їм пофігу на графік і скарги людей. Не у всіх є можливість купити зідик щоб качати світло! А продукти в холодильнику псуються, їсти нема що, вся їжа холодна. Скажіть як я маю просто навіть помитися? Боже чому ми маємо через цих мразот страдати !?
відповісти (0)
Великий Кучурів немає світла вже пару днів!!! Ви що там подуріли!!! Годилів вчора світло включали і дньом і в ночі!!! Хоч на годину можна включити щоб зарядити Холодильники і телефони!!! В Кімнатах холод!!! Якщо є якись графік, то він дибільний!!!😡😡😡
відповісти (0)
Хренового дня вам пат сторожинець Рем!Ще дурнiшого районного нему не бачила в життi,в Кучоровi 4 доби Немае свiтла,нiякоi реакцii,за що кошти вони отримують ,дiбiли i алкоголiки працiвники i керiвники
відповісти (0)
Доброго дня всім
Знаю що в нас проблема тому думаю всім збиратися і іти на рем і виганяти звідти всіх залишу свій номер дзвоніть я зроблю групу в телеграму і будем думати що робити треба якомога більше людей в Сторожинці є світло а в селах просто виключили треба вже дати їм позслугам 707724269083+
відповісти (0)
Ви офігіли???? Великий Кучурів чого вже другий день відключають світло, в мене навчання дистанційне, як пр вашому діти так повинні навчатись???
Чому ми повинні сидіти без світла???
відповісти (0)
Вы там о)(вели совсем?
Третий день в ропче в хаотичном порядке отключается електричество, на 30 секунд на 1 минуту .. за 10 минут может отключится по 4-5 раз.. 3 дня мать вашу вы не можете найти причину ? понабрали алкашни за 4000 грн в месяц и делают вид что работают.!! самый кон#енный Рэм это стородинецкий, приходишь к ним с обычным заявлением ведут себя и хамят будтто я у них дома просить пришел что-то !!
відповісти (0)
Хтіли написати заяву на заміну лічильника. Не прийняли нема лічильників відповідь. Заяву на зміну адреси не приймають вимагають невідому довідку з ОТГ про дозвіл. Є право власності.рішення ОТГ. В ОТГ в шоці. Дозвонитись нереально. ПОВНА БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ.
відповісти (0)
Ви що там подуріли всі.Скільки можна виключати світло.В хаті дубаріна,все отоплення на світлі.Чим грітись не підкажете? Сьогодні неділя які можуть бути планові ремонтні роботи.Ви лиш тепер замітили що дерева треба обрізувати?Де ви всі раніше були?Сидите там по кабінетах і нічерта не робите
відповісти (0)
Чекаєш неділю щоб до тебе приїхали бо немає світла в хаті .
Дзвониш хамлють, шукай лесніцу і ми поїдем .
Не можем вилізти на стовб ..
Коли рубати світло знають як лізти а так то незнають .
Дзвонять самі в неділю в пів 10ночі п'янь в стельку і кажуть е світло не тоді включіть лампу чекай .
відповісти (0)
Оператори Сторожинецького РЕМ ПАТ «Чернівціобленерго» гниди
Як тільки відключають світло - знімають слухавку і стає нереально дозвонитись
Задовбали
Ніколи ніяких попереджень про планові відключення
Проте з показниками мутять шо можуть
відповісти (0)
с.Великий Кучурів
вул.Макаренко
Систематично виключають світло! В будинку новонародженна дитина і бабуся під кисневим апаратом! Ще при тому всього що діти на дистанційному навчані!!Куди писати скаргу? Чи можливо одразу в суд подавати, за знущання над людьми?! Ціни на електроенергію ростуть а якість понижається! Коли телефонуєш на гарячу лінію слухавку не беруть або нічого не знають!
відповісти (0)
с.В.Кучурів
вул Головна 22
Жителі стабільно 2 дня на тиждень без світла. Якість плачевна
відповісти (0)
Для всех страдающих от качества электропоставки и качества: по нормативам аварийное отключение не должно превышать 24 часа. По вопросам компенсации и прочего(обязательно отправить жалобу) обращайтесь сюда https://www.nerc.gov.ua/?id=6911
9684402 440
відповісти (0)
Добрий вечір!
Годилів,другу сутку немає світла,ніхто нічого не знає,працюють😂😂😂.
відповісти (0)
Камена, второй день света нет. Дозвониться невозможно, не отвечают или абонент не доступен.
Буду писать жалобу в НКРЕКП.
Если испортятса продукты то в суд через полицию.
Просто ужас, только ветер дунет, свет пропадает...
відповісти (0)
Це мабуть самий безвідповілальний керівник, якого я знав. За скільки часу і скільки скарг і щоб жодної реакцї.. гнати таких потрібно.
відповісти (0)
Доброго дня. Вже нехватає нервів. Два тижні без світла. Заяку залишили в ресі і досі немає наряду. Ви чим там займаєтесь. Якщо ще сьогодні не зроблять світло адреса: с. Ропча, вул Лісова 10-Г. Будем звертатись на урядову гарячу лінію
відповісти (0)
Рахунки за електроенергію ростуть, а якість вашого обслуговування м'яко кажучи незадовільна. Часте відключення і скачки напруги стали нормою. В с. Кам'яна будинки без електроенергії пів доби, а інколи й більше. Жодних реакцій з боку Сторожинецього РЕМ не бачимо, тому прошу звернути увагу і виправити дану ситуацію.
відповісти (0)
Жахлива робота Сторожинецького РЕМ постійне відключення світла, село Кам'яна з 14.04.2021 не має напруги! Вже більше 12ти годин люди не мають можливості опалювати свої будинки! 

 РЕМ Сторожинецького р-ну виконує свої функції по постачанню електричної енергії вкрай неякісно. 

 Відбуваються часті відключення на тривалий час. Так вчора близько 21.00 години було перервано електропостачання. Я звернувся телефоном до диспетчера, який відповів мені, що на лінії коротке замикання і що ввечері ніхто не буде шукати пошкодження, тому що, цитата: "25 будинків всього без світла і це не страшно".

 Сьогодні 9.30 подачу напруги не відновлено.

 Крім того, в мережі, від якої живиться наша частина населеного пункту, напруга на різних фазах коливається від 150 В до 260 В.
відповісти (0)
Скільки можна знущатись над людьми? Як можна на 7 годин відключати світло, це ніби планово, але щось дуже часто стали виключати світло планово. Дозвонитись не можливо, коли піднімуть слухавку після 50 спроби, ще можуть і на грубити. Дитина з температурою лежить, всі прибори на електриці, не можливо навіть заварити чай, не те щоб поїсти. Вже хватить знущатись з людей. С. Кам’яна, Сторожинецький район (Хутір Мальованка )
відповісти (0)
Мій особистий номер телефону-3021332690. Ніякого відношення до служби РЕСу не маю. В мене запитання-чому мені телефонують люди з претензіями на роботу електромереж?
відповісти (0)
що це за байда що кожного дня на амурські нема світла. за що ми платим гроші
відповісти (0)
пгт. Красноїльск уже второй день нет света по улице Дружбы. Номера контакт центров заняты, когда будет решаться проблема? Как можно связаться с аварийкой? 31 деккбря на дворе, вы там на приколе все? Дайте номер телефона аварийки, я вам сейчас расскажу как надо работать, черти!
відповісти (0)
3-й день немає світла в с. Бобівці, вул. Верхньо-козаківська ,3 день звонимо, вчора сказали що через годину приїдуть так і ніхто не приїхав, сьогодні вже ніхто не бере трубку
відповісти (0)
Уже 3 - ю неделю звоню на гаоячую линию в ОблЭнерго, по причине низкого напряжения в сети в с. Годылов(Опытная станция). И толку ни какого. Ни звонков, ни каких-то действий! Абсолютное и полное игнорирование заявок!!! Куда обращаться? Кто подскажет??? Сейчас в сети 138 В.!!! Это нормально?
відповісти (1)
Теж саме питання, дослідна, вул Сонячна постійно відсутнє світло з 8-20:00 куди звернутись?
відповісти (0)
Уже вторую неделю напряжение в сети 140 - 165 В. Не однократно оставлял заявку в на горячей линии Черновцы ОблЭнерго, потому что в Сторожинецкий РЕМ дозвонится не возможно. Просто никто не берет трубку. И толку от моих заявок о столь низком напряжении - абсолютный ноль. с. Годылов.(Опытная станция).
відповісти (0)
На заріччі знову ніде немає світла
відповісти (0)
Чернівецька область, Сторожинецький район, село Великий Кучурів - жителі громади скаржаться на неякісне постачання електроенергії, тобто - в час-пік напруга в мережі опускається до критичної позначки в 150 вольт.
Неодноразові звернення громадян ігноруються керівництвом Сторожинецького РЕМ.
Споживачами електроенергії, які зазнали матеріальних та моральних збитків, в наслідок недбальства енегопостачальника, вирішено звернутись до суду з відповідною заявою про відшкодування.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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