Умань Покрівля

оновлено 06 серпня 2023 03:25 | Умань, Черкаська область
Ми – компанія, яка вже протягом багатьох років надає якісні послуги з будівництва та ремонту в місті Умань, та району. Ви зможете забути про турботи із зовнішнім виглядом і технічною складовою будівлі, адже ми націлені зробити все вчасно та як слід.

Що ми робимо?

1. Будуємо приватні будинки/дачі/котеджі тощо. Очікування та реальність – це те, що завжди збігається після співпраці з нами.

2. Ремонтуємо все, що погано функціонує. Ваша квартира не тільки буде виглядати відремонтованою, але й засяє новими фарбами.

3. Варимо, але не борщ. Допоможемо вам добитися ідеальних поєднань і цільних швів. Наші роботи забезпечать безпеку ваших приладів навіть під тиском високих температур, кілограм тощо Спеціалізуємося на масштабних виробах – від сходів до ангарів.

4.Однією з основних сфер діяльності є покрівельні роботи. Наші професійні майстри займаються ремонтом даху різних типів та різних рівнів складності.

5. Щоб повністю облаштувати ваше подвір‘я та зробити комплексний доброустрій, ми також візьмемося за кладку стін з цегли, газоблоку, а також будівництво парканів.

6. Покращимо Вашу теплоізоляцію, зменшимо шумопроникнення, удосконалимо зовнішній вид фасадів. Щоб ви не мерзли взимку, ми пропонуємо також послугу утеплення.

7. Плиткові роботи – досить складний процес, проте ми справляємося на 100% відсотків. Адже основний пріоритет роботи з плиткою – це ретельно оброблені шви та мінімальні витрати.

8. Сантехніка й електрика. Усунення протікання, розведення труб, підключення систем захисту, встановлення проточних та водонакопичувальних обігрівачів, роботи з підключення пральних та посудомийних машин – усе це не є для нас проблемою, а отже, і для вас більше також.

Замовляючи послуги у нас, ви отримуєте універсальних різноробів і сучасне обладнання для роботи. Для наших клієнтів також діє приємна програма лояльності, низькі ціни та безплатні консультації. Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного проєкту, чіткі розрахунки та надійність протягом більше, ніж 10-ти років.
06.08.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Покрівля, фасади» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE2NzkxIiwiOTgyIiwiMTQ3MTYiLCIxOTc5NyIsIjE0NzEwIiwiMzE3MTQiLCIyMzYzNyIsIjMxNjE4IiwiMjkwNzkiLCIzMDEzOCIsIjI5MjI4IiwiMjM1NzEiLCIzMTgxNyIsIjIzNDE4IiwiMzE5NjQiLCIyNDYxNiIsIjE4MjIxIiwiMjM4MjIiLCIyMjY0MiIsIjE4OTgzIiwiMjk4MjgiLCIzMDUyMCIsIjI0MDA3IiwiMzAyODEiLCIyMDExMiJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDkxYTFlODQ5MDU1N2U2YmMxMDI1MmY4MGY1MWFjZGQ0