«Львівські Вікна, Двері та Меблі» — виготовлення, продаж вікон, дверей, меблів

оновлено 22 жовтня 2020 16:02 | Львів, Львівська область
Українська компанія «Львівські Вікна, Двері та Меблі» пропонує клієнтам широкий асортимент якісної продукції:
• вікна - дерев'яні, металопластикові;
• двері - вхідні, міжкімнатні, броньовані, металеві;
• меблі для кухні, спальні, гостьової кімнати з дерева і МДФ;
• супутні матеріали - замки, ручки, різна фурнітура, підвіконня, жалюзі та ін. Клієнти мають можливість замовити корпусні меблі, дверні або віконні конструкцій за індивідуальними вимірами. Завдяки використанню якісної фурнітури і натуральних матеріалів, усі товари характеризуються тривалим терміном експлуатації. Крім того, замовники можуть скористатися такими послугами:
• доставка продукції по місту та області;
• установка виробів на об’єкті;
• безкоштовна консультація фахівця. Більше інформації та повний перелік продукції представлені на сайті.

«Львівські Вікна, Двері та Меблі» — виготовлення, продаж вікон, дверей, меблів на карті

Зберегти мапу як зображення
22.10.2020 16:02
Замовили розширення балкону із зовнішньою та внутрішньою оббивкою балкона. Дуже довго тягнули з початком робіт, після взяли аванс нібито за матеріали, а в результаті тільки через два тижні почали роботи, попросили доплатити за роботу, яка ще не була виконана і пропали! Після спроби вияснити по телефону коли будуть закінчені роботи, була груба відповідь з матами, що не знають, а потім взагалі сказав що не прийде і гроші ніхто не повернув. Це справжні шахраї!!! Раджу не користуватись послугами даної контори.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Вікна, двері» найближчих населених пунктів
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