ТОВ "Граніт - Мармур"

оновлено 29 жовтня 2023 03:25 | Умань, Черкаська область
Ми працюємо 10 років на ринку каменю! Товариство «Граніт - Мармур» середнє за розмірами підприємство по виготовленню і встановленню виробів з граніту та мармуру та продажу мармуру та граніту в Україні. Основна сировина – граніт та мармур. Підприємство розміщено географічно вигідно – в центрі України та на перетину основних автомобільних та залізничних шляхів. Є власне виробництво по обробітку каменю та виготовленню виробів з каменю, складські приміщення. Сучасний цех оснащений обладнанням для порізки та обробітку граніту та мармуру. Підприємство має спеціально оснащені транспортні засоби для перевезення виробів та слябів та навантажувальні механізми. Для навчання персоналу та консультацій запрошуються іноземні спеціалісти. Основні види діяльності:
- мілко оптова торгівля слябами;
- виготовлення та поставка гранітної та мармурової продукції (в т. ч. виготовлення та встановлення виробів індивідуальним замовникам);
- цивільне будівництво (в т. ч. виконання облицювальних робіт фасадів і приміщень природним каменем);
- поставка граніту та мармуру з-за кордону під замовлення оптових клієнтів;
- благоустрій територій (в т. ч. облицювання підпірних стінок, парапетів, підземних переходів, укладка бруківки, бортового каменю). Нами виконані поставки та проведено облицювальні роботи набережної р. Дніпро (сходи, площадки, підземні переходи, парапети, опори мостового переходу) в м. Київ при будівництві Подільського мостового переходу, протяжність біля 3-х км. Виконуємо повний комплекс робіт, починаючи з замірів, закінчуючи встановленням готових виробів.
29.10.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Вироби з каменю» найближчих населених пунктів