Повідомлення Про застосування програмних РРО та використання електронних сервісів розповіли підприємцям податківці Кельменецької ДПІ

08 листопада 2023 14:05 | Чернівці, Чернівецька область
Проведення щоденних тренінгів для платників податків вже стали традиційними в роботі працівників Кельменецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області.
Так під час проведення практичних тренінгів відвідувачі центру обслуговування платників отримали консультації та практичну допомогу щодо завантаження та встановлення програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Начальник Кельменецької ДПІ Тетяна Якобуца під час спілкування з платниками акцентувала, використання ПРРО має багато переваг. Наприклад, йому взагалі не потрібно сервісне обслуговування, сертифікація або проходження експертиз. Реєстрація та подальша робота відбуваються виключно в електронній формі, без контактів з податківцями. Друкувати паперові чеки також не потрібно, достатньо чеків електронних. Не потрібна і книга обліку розрахункових операцій.

Навіть відсутність сталого інтернет - покриття не є перешкодою для використання ПРРО. Провести операцію за допомогою ПРРО можна навіть якщо інтернет тимчасово не працює – дані автоматично відправляться на сервер податкової, коли з’єднання знову з’явиться.

Посадовиця підкреслила, сьогодні на ринку є вже великий вибір відповідних програм, як безкоштовних від податкової служби, так і альтернативних від комерційних розробників. Та рекомендувала платникам скористатися відповідним безкоштовним ПРРО на вебпорталі податкової.

Крім того, у центрі обслуговування платників Кельменецької ДПІ створено окреме робоче місце для отримання практичної допомоги. Відтак, провідні фахівці надають платникам податків кваліфіковані практичні поради щодо встановлення та налагодження відповідного програмного забезпечення та зможуть безпосередньо в податковій завантажити ПРРО.

Також роз’яснюють, як користуватись сервісом «Електронний кабінет». Через приватну частину Е-кабінету суб’єкти господарювання можуть подати звітність, переглянути розрахунки з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, а громадяни можуть подати декларацію про майновий стан та доходи та переглянути повідомлення-рішення про сплату майнових податків. Скористатись зазначеним сервісом можуть особи, які мають особистий підпис, виданий кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг.

Податківці поінформували платників про новий мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС, який надає можливість швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.
08.11.2023 14:05
Афіша міста Чернівці
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
Афіша найближчих населених пунктів